Uletí Ancelotti kanárikom? Talian by napokon mohol zotrvať v Reale

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Uletí Ancelotti kanárikom? Talian by napokon mohol zotrvať v Reale

Ostane Ancelotti pôsobiť u giganta?
Ostane Ancelotti pôsobiť u giganta?Profimedia
Všetko doposiaľ nasvedčovalo tomu, že lodivod Realu Madrid Carlo Ancelotti (64) opustí klub budúce leto, keď mu vyprší zmluva. Talian sa však nevzdáva nádeje na zotrvanie v hlavnom meste Španielska.

Ku koncu sezóny sa veľa hovorilo o jeho prechode do radov Brazílie, pričom prezident tamojšieho zväzu Ednaldo Rodrigues najprv povedal, že je Ancelotti preferovanou voľbou. Potom už s istotou vyhlásil, že sa k nim pripojí budúce leto. Dočasným trénerom reprezentácie bol menovaný Fernando Diniz z Fluminense.  

Medzitým sa už v Madride zostavil užší zoznam kandidátov, ktorí by mohli nahradiť "Dona Carla". Španielske média tvrdia, že horúcim favoritom je Xabi Alonso z Bayeru Leverkusen, zatiaľ čo Álvaro Arbeloa a legendárny Raúl sú ďalší na zozname.

Ancelotti ale s nikým nič nepodpísal a keby mu "Los Blancos" ponúkli predĺženie zmluvy, neváhal by so zotrvaním. Ako zdôrazňuje Edu Aguirre, napriek brazílskym tvrdeniam ešte stále neexistuje oficiálne oznámenie o danej záležitosti. Taliansky tréner odmietol hovoriť o svojej budúcnosti.

Posledné duely Realu Madrid
Posledné duely Realu MadridFlashscore

V čase, keď sa špekulácie ohľadom práce v Brazílii zintenzívnili, sa tiež hovorilo, že Ancelotti je blízko k prepusteniu, preto sa zdá byť veľmi nepravdepodobné, že by mohol uvažovať o tom, že zostane aj po budúcom lete. 

Ak však v tejto sezóne dokáže získať titul v La Lige, možno od tejto myšlienky ustúpi. Posledným manažérom Realu Madrid, ktorý vydržal viac ako tri roky, bol Vicente del Bosque, ktorý zostal štyri sezóny od roku 1999 do roku 2003.