Villarreal má nového trénera, kormidla sa ujme Pacheta

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Villarreal má nového trénera, kormidla sa ujme Pacheta
Pacheta bude opäť pôsobiť v najvyššej španielskej súťaži.
Pacheta bude opäť pôsobiť v najvyššej španielskej súťaži.Profimedia
Po prvých štyroch kolách sezóny La Ligy má Villarreal na konte len tri body, čo je slabý výsledok, ktorý si pred pár dňami odniesol tréner Quique Setién (64). Klub z Castella každopádne rýchlo našiel náhradu na uvoľnený post, novým kormidelníkom sa stal Pacheta (55). Jeho príchod oznámil 15. tím španielskej najvyššej súťaže v sobotu, no predstavenie sa uskutoční až v pondelok.

Lodivod si so sebou priviedol aj troch asistentov. Chema Monzón bude jeho asistentom, Jorge Trigueros sa bude starať o fyzickú kondíciu a Guille Galmes bude robiť rôzne druhy analýz. Pacheta, celým menom José Rojo Martín, bol bez práce približne päť mesiacov, naposledy viedol lavičku Valladolidu, odkiaľ ho začiatkom apríla vyhodili pre neuspokojivé výkony.

Pacheta povedie v pondelok prvý tréning, po ktorom sa uskutoční aj otvorená tlačová konferencia nielen pre médiá, ale aj pre fanúšikov. Svoju trénerskú kariéru začal v roku 2009 v Numancii a následne viedol Real Oviedo, Cartagenu, poľskú Koronu Kielce, Hércules, thajské Ratchaburi, Elche a Huescu. V minulosti doviedol Elche a Valladolid z druhej najvyššej súťaže do La Ligy, prvý menovaný klub mimochodom vytiahol aj z tretej do druhej ligy.