Chce si vynútiť ukončenie zmluvy? Bývalý hráč Barcelony opustil kemp rivala

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Chce si vynútiť ukončenie zmluvy? Bývalý hráč Barcelony opustil kemp rivala
Aké sú plány útočníka?
Aké sú plány útočníka?Profimedia
S odchodom Joselua (33) do Realu Madrid by sa Martin Braithwaite (32) stal hviezdnym útočníkom barcelonského Espanyolu. Je však nepravdepodobné, že bývalý útočník "Blaugranas" zotrvá na Štadióne RCDE.

Skúsený dánsky útočník podľa periodika Relevo opustil predsezónny kemp Espanyolu v Marbelle. Urobil tak bez varovania a klub mu na to nedal žiadne povolenie. Braithwaite sa vrátil do tréningového procesu 19. júla, ale o necelý týždeň neskôr odišiel, aby si pravdepodobne vynútil odchod.

Zatiaľ nie je jasné, aký je jeho zámer, ale vyzerá to tak, že v novej sezóne nechce hrať druhú španielsku ligu. Niekdajší útočník Barcelony uvažuje aj o odchode do dôchodku.

S klubom má platnú zmluvu ešte dva roky a môže sa stať, že ukončenie kariéry bude jediným spôsobom, ako ju zrušiť. Mimo futbalu má Dán niekoľko iných záujmov, vrátane obchodu s nehnuteľnosťami v hodnote stoviek miliónov eur.

Espanyol sa po svojom vypadnutí bude snažiť o rýchly návrat do La Ligy a Braithwaite by bol kľúčovou súčasťou plánov trénera Luisa Garcíu. Zdá sa, že v Katalánsku môžeme očakávať nepríjemné rozhovory.