Mágia Messiho opäť účinkovala. Argentínčan ďalšími gólmi zariadil postup Miami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mágia Messiho opäť účinkovala. Argentínčan ďalšími gólmi zariadil postup Miami

"La Pulga" poslal svoj tím ďalej.
"La Pulga" poslal svoj tím ďalej.Reuters
Lionel Messi (36) skóroval za Inter Miami vo svojom treťom zápase za sebou, tentoraz pri stredajšom víťazstve 3:1 nad Orlandom City. Jeho tím tak postúpil do šestnásťfinále Ligového pohára.

Výkop sa pre búrku oneskoril o 95 minút, ale keď sa zápas rozbehol, Messimu netrvalo dlho, kým sa znovu udomácnil a v siedmej minúte otvoril skóre.

Argentínsky čarodejník začal svoju akciu na polovici ihriska, nenápadne potom vbehol do šestnástky. Robert Taylor následne prepasíroval loptu cez niekoľkých obrancov, Messi si loptu spracoval na hruď a z bezprostrednej blízkosti ju chladnokrvne poslal do siete.

Orlando vyrovnalo o 10 minút neskôr, keď si uruguajský záložník César Araújo nabehol na center po rohovom kope. Miami obnovilo svoj náskok o tri minúty v druhom polčase - Josef Martínez skóroval z pokutového kopu.

Práve Venezuelčan spolu s Taylorom potom v 72. minúte po protiútoku pripravili hviezdnemu kolegovi ďalšiu príležitosť na strelu zblízka a nikým nekrytý sa Leo opäť nemýlil.

Bol to Messiho piaty gól v treťom dueli po tom, čo skóroval proti Cruz Azul a Atlante United v skupinovej fáze turnaja. Araújo si myslel, že v deviatej minúte nadstaveného zachránil Orlando, ale jeho zásah nebol uznaný pre ofsajd, ktorý odhalil VAR.

Miami sa najbližšie stretne s FC Dallas, ktorý zdolal mexický Mazatlán 2:1.