Ak je niekto vinný za prehru, som to ja. Onana preberá zodpovednosť po zápase s Bayernom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ak je niekto vinný za prehru, som to ja. Onana preberá zodpovednosť po zápase s Bayernom

Onana urobil veľkú chybu, ktorá znamenala otvárací gól súboja.
Onana urobil veľkú chybu, ktorá znamenala otvárací gól súboja.Reuters
Brankár Manchestru United André Onana (27) tvrdí, že za stredajšiu prehru svojho tímu v Lige majstrov s Bayernom Mníchov nesie vinu on.

Bayern Mníchov - Manchester United 4:3

Nemecký tím v prvom polčase v Allianz Arene dvakrát udrel v priebehu štyroch minút, aby si napokon po sedemgólovej prestrelke v úvodnom zápase skupiny A pripísal plný bodový zisk.

Po chybe kamerunského reprezentanta Onanu sa bundesligista ujal vedenia. Nová brankárska jednotka Manchestru United nechala do siete prekĺznuť ničím nevýraznú koncovku Leroya Saného.

"Je ťažké prehrať takýmto spôsobom. Mám pocit, že na začiatku sme začali veľmi dobre, ale po mojej chybe sme prestali kontrolovať hru. Zrazil som na dno celý tím. Ak je niekto vinný za prehru, som to ja," povedal Onana pre TNT Sports.

"Je to ťažká situácia a pre mňa obzvlášť. Hrali sme veľmi dobre, no myslím si, že práve kvôli mne sme nevyhrali. Musíme sa jednoducho pohnúť ďalej. Taký je život brankára," bral na seba vinu 27-ročný gólman.

Manažér United Erik ten Hag uviedol, že Onana, ktorý prestúpil na Old Trafford v júli z Interu Miláno, má na to, aby sa z nevydareného súboja oklepal.

"Vo futbale sa celkovo vždy vyskytnú chyby, toto je jedna z nich. Ani my z toho nerobíme väčšiu vec, ako je. Oklepe sa z toho a vráti sa späť. Je to pre nás veľmi dôležitý hráč," poznamenal holandský kouč.