Cavaminga má motor z Ferrari. S Hazardom som sa veľa nerozprával, priznáva Ancelotti

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Cavaminga má motor z Ferrari. S Hazardom som sa veľa nerozprával, priznáva Ancelotti

Ancelotti na tlačovej konferencii.
Ancelotti na tlačovej konferencii.AFP
Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti (63) poskytol obvyklú tlačovú konferenciu, v tomto prípade pred zápasom La Ligy proti Girone (v utorok o 19:30) na Montilivi.

Potvrdil, že Benzema a Camavinga nebudú hrať, keďže sa obaja zotavujú zo zranení. Povedal aj to, že jedenásťbodový rozdiel v tabuľke medzi Realom Madrid a Barcelonou neodráža skutočný odstup medzi oboma tímami.

Girona:

"Hrajú krásne, sú dobre organizovaní a dobre sa pohybujú s loptou. Benzema a Camavinga nebudú k dispozícii pre zranenia, ktoré si privodili proti Celte. Rodrygo bude v poriadku, hoci dnes netrénoval. Ceballos, Alaba a Mendy tiež nebudú k dispozícii."

Alaba:

"Nemyslím si, že bude mať problémy nastúpiť na finále Copa del Rey proti Osasune."

Sťažnosti na ihrisko:

"Všetci chceme hrať na dobrom ihrisku. Nesťažujem sa, ale odrážam skutočnosti, že naše ihrisko trpí pre práce. Dúfam, že bude čo najskôr opravené."

11 bodov za Barçou:

"Samozrejme, že medzi týmito dvoma tímami nie je až taký veľký športový rozdiel, sú veľmi vyrovnané. Sú to ale malé detaily, ktoré poznačili veľký rozdiel v lige".

Militao:

"Jeho koncentrácia sa zlepšila. V hlavičkových súbojoch má pôsobivú vzdušnú kvalitu".

Messi v Barçe:

"Messi a Barça si môžu robiť, čo chcú. Pre mňa to nie je otázka. Mám ho rád ako hráča a mohol by byť dobrý pre La Ligu".

Rotácie:

"V 50 zápasoch, ktoré sme odohrali, sme rotovali dosť často. Musíte riadiť mužstvo, ale fakt, že ste v Madride, je základom, aby ste to celé pochopili. Sú tu ťažké rozhodnutia. Napríklad vynechanie hráčov ako Lucas Vázquez v nedávnom zápase nebolo pre mňa jednoduché."

Benzema:

"Zotaví sa zo zranenia a bude hrať. Je pre nás príliš dôležitý. Ak je Karim stopercentný, mal by hrať, pokiaľ nie je unavený. Chce hrať a my tiež."

Benzema je pre Ancelottiho nevyhnutný
Benzema je pre Ancelottiho nevyhnutnýReal Madrid C.F.

Rodrygo

"Má malé problémy s kolenom, ktoré zvláda dobre. Jeho dnešná absencia bola spôsobená niečím črevným, ale v utorok sa vráti. Je rýchly, dynamický a fyzický, v zápasoch nepotrebuje veľa prestávok. Stále má priestor na napredovanie."

Semifinalisti Ligy majstrov

"Ani jeden z nich nie je lídrom vo svojej lige, to je pravda. Sú tímy, ktoré vidia svoju ligu komplikovanejšie a v Európe sa presadia, hoci to nie je náš prípad. Vyhrať ligu a Ligu majstrov je veľmi ťažké".

Camavinga

"Napreduje. Ako plnohodnotný obranca zlepšuje svoje limity, ktoré sú spojené s vekom. Potrebuje skúsenosti a takticky napredovať. Po fyzickej a technickej stránke sa nemá čo učiť. Camavinga má motor z Ferrari, nie z Cinquecenta."

Hazard:

"Veľa som sa s ním nerozprával, to je pravda. Ak sa potrebuje porozprávať, som tu preňho."

Asensio:

"Mám ho veľmi rád ako hráča a som si istý, že ho má rado aj veľa trénerov a klubov. Dúfam, že tu s nami zostane."

Prehľad zápasu: Girona - Real Madrid