Griezmann nedohral a narobil vrásky svojmu šéfovi. Simeone verí, že Atlético postúpi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Griezmann nedohral a narobil vrásky svojmu šéfovi. Simeone verí, že Atlético postúpi

Antoine Griezmann v akcii proti Interu.
Antoine Griezmann v akcii proti Interu.Reuters
Atlético Madrid verí, že zranenie Antoina Griezmanna (32) nie je nič iné ako podvrtnutý členok po tom, čo bol Francúz vystriedaný v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov proti Interu Miláno (0:1). V pozápasovom hodnotení to zdôraznil Diego Simeone (53).

Inter - Atlético Madrid 1:0

Historicky najlepšieho strelca Atlética, ktorý v tejto sezóne strelil päť gólov v šiestich stretoch Ligy majstrov, musel v 78. minúte nahradiť Angel Correa"Podvrtol si členok. Veríme, že to zostane iba pri tom," nádejal sa pred novinármi šéf lavičky "Los Colchoneros".

Zranenia Atlética sa hromadia, čo nie je dobrá správa pre realizačný tím, ktorý už sústredí pozornosť na budúcotýždňovú odvetu semifinále Copa del Rey s Athletic Bilbao. V úvodnom vystúpení zverenci Diega Simeoneho pred svojimi fanúšikmi prehrali 0:1.

Griezmann obhospodáril už tradične množstvo priestoru.
Griezmann obhospodáril už tradične množstvo priestoru.Opta by StatsPerform/Profimedia

V utorok sa v Miláne minútu po zmene strán zranil obranca José María Giménez, mimo hry sú aj stredopoliar Thomas Lemar či krídelník Marcos Paulo. Pozitívom je, že zranenie útočníka Álvara Moratu sa neukázalo ako vážne, keďže do stretnutia naskočil od 54. minúty.

Simeone zároveň uviedol, že je optimistický ohľadom šancí svojho tímu na postup do štvrťfinále Ligy majstrov. Odveta je v Madride na programe 13. marca. "Ak odhliadneme od prehry, dokázali sme, že sme schopní konkurovať. Vieme, čomu a komu budeme čeliť," nadviazal 53-ročný Argentínčan.

Štatistika prvého zápasu osemfinále LM v Miláne.
Štatistika prvého zápasu osemfinále LM v Miláne.Opta by StatsPerform

"Po tom, čo sme proti nim teraz hrali, vieme, čo môžeme očakávať. Dúfame, že keď príde odveta, budeme v najlepšej forme a schopní súťažiť tak, ako si to Liga majstrov vyžaduje," uzavrel Simeone. So svojimi zverencami majú pred sebou sobotný ligový súboj na pôde Almeríe.