Liga majstrov: Simeone sa vracia na pôdu Interu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Simeone pred bitkou v Lige majstrov: Inter patrí medzi najlepšie tímy v Európe

Simeone sa vracia na San Siro.
Simeone sa vracia na San Siro.AFP
Diego Simeone (53) vystúpil na tlačovej konferencii pred utorkovým zápasom s Interom v Lige majstrov sotva pol hodiny po pristátí na letisku Malpensa. Tímu svojho priateľa Simoneho Inzaghiho (47) adresoval slová chvály.

Argentínsky tréner sa vracia na miesto blízke jeho srdcu, kde strávil dva roky ako hráč a vyhral Pohár UEFA. Keď sa ozve úvodný hvizd, Simeone bude bojovať s emóciami: "Niečo určite pocítim" prezradil na tlačovke.

"Inter patrí medzi štyri alebo päť najlepších tímov v Európe. To hovorí samo za seba. Veľmi sa mi páči ich spôsob hry. Je konkrétny a jednoduchý - to sú veci, ktoré fungujú najlepšie," nechal sa počuť.

V konfrontácii so súperom môže Simeone využiť novinku, ktorou je využitie Marcosa Llorenteho na poste útočníka. "Nie je to typický zakončovateľ ako Morata alebo Memphis. Je skôr ako Correa, pretože má pracovné tempo a rýchlosť. Budeme premýšľať o tom, ako ho využiť."

"Musíme hrať s intenzitou z pohárových zápasov. Inter má potenciál útočiť zo všetkých strán. Je potrebné byť v strehu," varuje Cholo pred domácim mužstvom.

Inter - Atlético Madrid (21:00)