Mané udrel Saného a spôsobil mu krvavú ranu. Bayern ho suspendoval

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mané udrel Saného a spôsobil mu krvavú ranu. Bayern ho suspendoval

Aktualizované
Spoluhráči sa dostali do konfliktu po zápase v Anglicku.
Spoluhráči sa dostali do konfliktu po zápase v Anglicku.Profimedia
Futbalisti Sadio Mané (31) a Leroy Sané (27) z Bayernu Mníchov sa po prehre 0:3 na ihrisku Manchestru City vo štvrťfinále Ligy majstrov údajne pohádali v šatni. Po šarvátke ich museli od seba oddeliť spoluhráči. Informovali o tom viaceré nemecké médiá.

Konflikt sa začal už na konci duelu, na televíznych záberoch bolo vidieť, ako sa obaja spoluhráči hádajú medzi sebou na ihrisku. Konflikt potom vyvrcholil v šatni, kde sa ofenzívne esá Bayernu do seba opäť pustili. Denník Bild uviedol, že Mané udrel Saného do tváre, a ten pritom utrpel krvavú ranu na pere.

Generálny riaditeľ Oliver Kahn a športový riaditeľ Hasan Salihamidžič sa následne stretli, aby prediskutovali šarvátku medzi hráčmi. Zvažovali aj možné dôsledky pre Maného, no ten by mal v Bayerne pokračovať. Podľa Sport1 ho však neminie finančná pokuta. Vedenie nemeckého klubu s ním nerozviazalo zmluvu platnú do júna 2025, no suspendovalo ho na duel proti Hoffenheimu.

"Nebude v zostave na sobotňajší domáci zápas. Dôvodom je jeho správanie po zápase Ligy majstrov s Manchestrom City," uvádza sa vo vyhlásení.

Sané nastúpil v prvom štvrťfinálovom súboji v základnej zostave Bayernu, jeho kolega začal na lavičke náhradníkov a prišiel na ihrisko v 69. minúte. Pre Bavorov to bola najvyššia prehra v Lige majstrov od roku 2017. Odveta v Mníchove je na programe v stredu 19. apríla.