Simeoneho teší návrat Griezmanna pred odvetou s Interom. Dodáva nám veľa síl, vraví Witsel

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Simeoneho teší návrat Griezmanna pred odvetou s Interom. Dodáva nám veľa síl, vraví Witsel
Griezmann je pripravený zasiahnuť do LM.
Griezmann je pripravený zasiahnuť do LM.AFP
Tréner Atlética Madrid Diego Simeone (53) a obranca Axel Witsel (35) vyjadrili nádej, že návrat Antoinea Griezmanna (32) by ich mohol posunúť do štvrťfinále Ligy majstrov. Francúzsky útočník vynechal pre výron členka štyri zápasy vo všetkých súťažiach, v ktorých jeho mužstvo vyhralo len raz.

Griezmann v zostave absentoval práve od úvodného osemfinálového stretu s Interom. Pred stredajšou odvetou na domácom štadióne Wanda Metropolitano v španielskej metropole už ale trénoval a do duelu by mohol nastúpiť. "Tímu dodáva veľa síl, je to veľmi dôležitý hráč, sme veľmi radi, že je späť," povedal Witsel na tlačovej konferencii.

Kouč Simeone uviedol, že návrat reprezentanta Francúzska rozšíri jeho alternatívy v súboji proti minuloročným vicemajstrom LM: "Jeho návrat do tímu nám dáva viac riešení a taktických možností. Dúfame, že odohrá zápas, aký sám chce."

Atlético v sobotu v La Lige podľahlo nevýraznému Cádizu. Argentínsky lodivod teraz očakáva, že priaznivci budú proti Nerazzurri tím naplno podporovať. "Prijmeme to, čo nám chcú dať. Vždy nám dajú všetko a podporia nás. Som si istý, že naši fanúšikovia budú takí ako vždy," vravel Simeone.