Smola sa mu lepí na päty. Hernández si opäť roztrhol predný skrížený väz a príde o EURO

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Smola sa mu lepí na päty. Hernández si opäť roztrhol predný skrížený väz a príde o EURO

Hernándeza čaká dlhá pauza, keďže si opäť roztrhol predný skrížený väz.
Hernándeza čaká dlhá pauza, keďže si opäť roztrhol predný skrížený väz.Profimedia
Paríž St. Germain prehral v Dortmunde 0:1 a v semifinále Ligy majstrov bude musieť doma doháňať jednogólové manko. Čo je horšie, Lucas Hernández (28) sa na ihrisku neobjaví. Obrancu čaká dlhá pauza, keďže si v stredu večer poranil ľavé koleno a podrobné vyšetrenie odhalilo roztrhnutý predný skrížený väz.

Bývalý stredopoliar Atlética Madrid a Bayernu Mníchov musel tesne pred koncom prvého polčasu striedať a vo štvrtok sa podrobil vyšetreniam, ktoré potvrdili pôvodné obavy.

"Lucas Hernández si počas zápasu s Borussiou Dortmund roztrhol predný skrížený väz v ľavom kolene a pôvodnú diagnózu lekárov zo stredy večer potvrdili podrobné vyšetrenia. Futbalista sa v najbližších dňoch podrobí operácii," oznámil francúzsky majster v oficiálnom vyhlásení.

Zdravotné problémy Hernándeza opakovane pribrzdili a pred rokom a pol si počas majstrovstiev sveta v Katare taktiež roztrhol väzy, keď ho zradilo pravé koleno. Obdobie absencie bude aj tentoraz približne pol roka a obranca vynechá majstrovstvá Európy v Nemecku.

Súťaž o vstupenky na EURO 2024