Liga majstrov: Sústrediť sa na Bellinghama by bola chyba, ozýva sa z Lipska pred odvetou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sústrediť sa len na Bellinghama by bola chyba, ozýva sa z Lipska pred odvetou

Dani Olmo hovoril o šanciach Lipska na tlačovej konferencii pred zápasom na pôde Realu Madrid.
Dani Olmo hovoril o šanciach Lipska na tlačovej konferencii pred zápasom na pôde Realu Madrid.AFP
Jude Bellingham (20) síce v úvodnom dueli osemfinále Ligy majstrov medzi Realom Madrid a Lipskom nehral pre zranenie, ale Nemci budú Angličanovi predsa len čeliť v odvete na štadióne španielskeho giganta v stredu večer o 21:00. Dirigent hry hostí Dani Olmo (25) sa tým však nezapodieva.

"Nebojíme sa nikoho," povedal Olmo na predzápasovej tlačovej konferencii: "Vieme však, že je to skvelý hráč. Určite ho musíme sledovať," priznal, pričom Bellinghama označil za hráča svetových kvalít.

Angličana si veľmi váži aj kouč Lipska Marco Rose, ktorý ho kedysi trénoval v Borussii Dortmund. "Je to super chlapec s veľmi jemným charakterom. Je bojovník, ktorý chce vyhrať každý duel a vedie svoj tím," poznamenal Rose.

Dvadsaťročný stredopoliar má v Reale špeciálnu úlohu: "Vypracoval sa na lídra, avšak sústrediť sa len na Judea Bellinghama by bola chyba," doplnil tréner hostí.

Na druhej strane je Olmo, ktorý je kľúčový hráč Lipska. Španiel odohrá svoj prvý súboj na Santiago Bernabeu. "Je to niečo špeciálne a veľmi výnimočné. Veľmi sa na to teším," nechal sa počuť.

Real Madrid - RB Lipsko (21:00)