To sme my, hráči veľmi chceli. Šeriff alebo Maccabi? To je jedno, hovorí Weiss

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

To sme my, hráči veľmi chceli. Šeriff alebo Maccabi? To je jedno, hovorí Weiss

Tréner Weiss rozdáva pokyny.
Tréner Weiss rozdáva pokyny.TASR
"Belasí" sa môžu tešiť na dlhú európsku jeseň. Vďaka zvládnutej odvete s bosniackym Mostarom si postupom do 3. predkola Ligy majstrov zabezpečili minimálne skupinu Európskej konferenčnej ligy. Na súpera si musia počkať do stredy. Bude ním lepší z dvojice Šeriff Tiraspoľ/Maccabi Haifa. Pre RTVS hodnotil súboj hlavný lodivod Vladimír Weiss st. (58).

Slovan Bratislava - Zrinjski Mostar 2:2 (1:0)

Dráma do poslednej sekundy

"To sme my... Malá nepozornosť a dostaneme dva góly. Na druhej strane, trafili to nádherne. Taký je futbal. Hrali sme na postup, čo sa nám podarilo. Je to výborné. Mrzí ma Vladova karta. Nemám takú radosť, akú by som chcel. Dá sa povedať, že zbytočná, riešil to zbrklo. Dobre vedel, že mal dve a dal mu tretiu."

Hodnotenie Flashscore základných zostáv
Hodnotenie Flashscore základných zostávFlashscore

Zuberu, objav druhého predkola

"Je pracovitý. Má veľa technických nedostatkov, na ktorých sa dá stále pracovať. Dal fantastický gól. Veľa behá, pracuje. Budeme s ním pracovať. Zobrali sme ho prakticky zadarmo a z ulice. Odvádza dobrú robotu."

Kucka, Kankava, Savvidis

"Boli výborní. Savvidis úplne úžasný. Džaba takisto. Kuco si odrobil svoje. Trochu bol na ňom vidieť výpadok. Nehral dva či tri týždne. Mal toho dosť. Absolvoval plnú minutáž v Košiciach. Pri štandardke sme boli nepozorní, ale nechcel som ich striedať. Sú gro našej defenzívy. Mohli sme vyhrať. Malik mal šancu. Mali sme si to ukontrolovať. Sú tam malé chybičky, ale hráči boli nervózni. Veľmi chceli. Výborný výkon, výborná kulisa." 

Tréner Vladimír Weiss so svojimi zverencami po góle Čavriča
Tréner Vladimír Weiss so svojimi zverencami po góle ČavričaTASR

Vypredané Tehelné pole

"Je to pre nás odmena. Hráči si to vážia, takisto si to vážim aj ja."

Šeriff Tiraspoľ alebo Maccabi Haifa

"Je to jedno. Obaja sú ťažkým súperom. Bol som prekvapený, že Šeriff vyhral prvý zápas. Haifa má výborné mužstvo, silného kapitána, útočníka. Hrala Ligu majstrov. Dáme do toho všetko a uvidíme, čo sa nám podarí." 

Róbert Polievka na tribúne

"Úprimne poviem, že neviem, že tu bol. Áno, rokujeme o jeho príchode. Je otázne, či to vyjde. Keď nie, musíme sa pozrieť po niekom inom. Každopádne, niekto prísť musí."

Štatistika odvety 2. predkola Ligy majstrov
Štatistika odvety 2. predkola Ligy majstrovFlashscore