Tri rekordy pokorené, ale hlavný cieľ nenaplnený. Ramos premiérovo bez postupu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tri rekordy pokorené, ale hlavný cieľ nenaplnený. Ramos premiérovo bez postupu

Sergio Ramos má za sebou trpký večer v rámci milionárskej súťaže.
Sergio Ramos má za sebou trpký večer v rámci milionárskej súťaže.Profimedia
Obranca Sevilly Sergio Ramos (37) zaznamenal v stredajšom zápase Ligy majstrov proti PSV Eindhoven tri historické zápisy. V 24. minúte poslal domácich do vedenia a zaznamenal 10 000. gól najprestížnejšej klubovej súťaže v Európe. Svojím 16. zásahom sa dostal na čelo historickej tabuľky strelcov medzi obrancami, kde sa vyrovnal krajanovi Gerardovi Piquemu a Brazílčanovi Robertovi Carlosovi. Vo veku 37 rokov a 244 dní sa zároveň stal najstarším Španielom, ktorý skóroval v Champions League.

Sevilla - PSV 2:3

Po stretnutí nemal dôvod na radosť, keďže jeho tím stratil vedenie 2:0 a prehra 2:3 ho pripravila o nádej na postup do vyraďovacej fázy, v ktorej Ramos devätnástu účasť nepridá.

Podľa jeho slov zápas proti holandskému celku rozhodlo vylúčenie útočníka Lucasa Ocamposa, ktorý dostal dve žlté karty v 63. a 66. minúte. PSV následne vyrovnal a Ricardo Pepi rozhodol v nadstavenom čase.

"V prvom polčase sme hrali tak, ako sme si naplánovali. Boli sme lepší, viedli sme. Vylúčenie nás pochovalo," povedal Ramos, ktorý bol sám vylúčený počas nedeľňajšej ligovej prehry so San Sebastianom, pre televíziu Movistar.

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

"Nemáte už toľko príležitostí užiť si túto súťaž. Náš tím dnes veľa stratil," smútil štvornásobný víťaz Ligy majstrov s Realom Madrid, ktorý sa v lete po 18 rokoch vrátil do Sevilly po tom, čo mu vypršala zmluva v Paríži Saint-Germain.

Seville sa nedarí ani v domácej súťaži, kde nevyhrala už sedem zápasov a je až na 15. mieste. "Chápem, že fanúšikovia sú nahnevaní, ale je ťažké k tomu niečo povedať. Najlepšie je mať výsledky a tie nám teraz chýbajú," skonštatoval skúsený stopér.

Forma Andalúzanov nie je v ostatnom období najlepšia.
Forma Andalúzanov nie je v ostatnom období najlepšia.Flashscore

Po vypadnutí z Ligy majstrov sa ešte viac špekuluje o pozícii trénera Diega Alonsa. "Tieto veci idú mimo mňa. O tom musí rozhodnúť vedenie. Ktokoľvek u nás nastúpi, má podporu hráčov," uzavrel bývalý majster sveta a Európy.