Problém Arsenalu pred najbližšími zápasmi, nad oporou mužstva visí otáznik

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Problém Arsenalu pred najbližšími zápasmi, nad oporou mužstva visí otáznik

Saka možno vynechá aj víkendový zápas.
Saka možno vynechá aj víkendový zápas.Reuters
Lodivod Arsenalu Mikel Arteta (41) pred zápasom Ligového pohára proti Brentfordu uviedol, že Bukayo Saka (22) sa pridal na rozširujúci sa zoznam zranených hráčov klubu a jeho štart v nasledujúcich dvoch zápasoch je otázny.

Saka si privodil zranenie počas nedeľňajšej remízy s Tottenhamom, v dueli aj skóroval a zaznamenal 86. vystúpenie v Premier League po sebe, čo je rekord Arsenalu.

Na otázku, či by Angličan mohol vynechať stredajší zápas tretieho kola Ligového pohára na pôde Brentfordu a sobotňajší ligový duel doma s Bournemouthom, Arteta novinárom povedal: "Je to možné. Po zápase so 'Spurs' kríval, čo nikdy nie je dobré znamenie. Nebol schopný zúčastniť sa tréningu."

Španielsky tréner uviedol, že stredopoliar Declan Rice takisto netrénoval, keďže v severolondýnskom derby musel v polčase odstúpiť pre problémy s chrbtom: "Nemohol pokračovať v zápase a verím, že to nie je nič vážne. Nebol úplne v poriadku, to nikdy nie je dobré znamenie. Dúfame, že sa jeho stav zlepší."

Arteta dodal, že Leandro Trossard, Gabriel Martinelli a Thomas Partey neboli k dispozícii. "Je to dlhý zoznam. Jednoducho situácia, ktorú momentálne máme. Určite potrebujeme hráčov späť, to je isté," povedal kouč "Gunners".

"Vymeniť 11 alebo 12 mien, to neprichádza do úvahy. Je tu veľa futbalistov, ktorí potrebujú zbierať minúty. Niektorí ich nemajú veľa a dostanú svoju príležitosť," doplnil ohľadom možnosti rotácie zostavy na súboj s Brentfordom.