Bude to jeho posledný zápas v Parku princov. Galtier potvrdil Messiho odchod z PSG

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Bude to jeho posledný zápas v Parku princov. Galtier potvrdil Messiho odchod z PSG
Messi vstúpi do leta ako voľný hráč.
Messi vstúpi do leta ako voľný hráč.
Reuters
Lionel Messi (35) odohrá svoj posledný zápas za PSG v sobotu proti Clermontu a potom klub opustí, potvrdil tréner Christophe Galtier (56).

"Mal som tú česť trénovať najlepšieho hráča v histórii futbalu," povedal Galtier novinárom. "Bude to jeho posledný zápas v Parku princov a dúfam, že sa mu dostane toho najvrúcnejšieho privítania," dodal parížsky kouč.

Messi, ktorý má v tejto sezóne na konte 21 gólov a 20 asistencií za PSG vo všetkých súťažiach, prestúpil do francúzskej metropoly v roku 2021 z Barcelony na základe dvojročnej zmluvy.

Lionel Messi a jeho štatistiky.
Livesport

Napriek tomu, že neustále patrí medzi najlepších hráčov svojho tímu, bol však vypískaný fanúšikmi, ktorí od neho chceli viac. Jeho manažér si myslí, že takéto zaobchádzanie bolo nespravodlivé.

"Tento rok bol dôležitou súčasťou tímu, vždy bol k dispozícii. Nemyslím si, že niektoré z komentárov alebo kritiky boli oprávnené. Vždy tu bol pre tím. Bolo mi veľkou cťou sprevádzať ho počas celej sezóny," povedal Galtier.

V poslednom čase sa veľa špekulovalo o Messiho budúcnosti v PSG, pričom zdroj blízky argentínskemu kapitánovi pre agentúru Reuters uviedol, že dostal oficiálnu ponuku prestúpiť do saudskoarabského klubu Al-Hilal.

Ďalšie futbalové prestupy a špekulácie.