Ďakujem. Mbappé dáva oficiálne zbohom Parížu, s fanúšikmi sa lúči videom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďakujem. Mbappé dáva oficiálne zbohom Parížu, s fanúšikmi sa lúči videom

Kylian Mbappé po sezóne opustí Paríž St. Germain.
Kylian Mbappé po sezóne opustí Paríž St. Germain.Profimedia
Najočakávanejšia správa leta je tu. Kylian Mbappé (25) sa prostredníctvom svojich sociálnych sietí lúči s pôsobením v Paríži St. Germain. V hlavnom meste Francúzska odohral v siedmich sezónach 306 zápasov, v ktorých vsietil 255 zásahov a pripísal si aj 108 asistencií.

Hviezdneho útočníka, ktorý v prebiehajúcom ročníku nasúkal vo francúzskej Ligue 1 26 gólov a pridal šesť asistencií, čaká s domácim publikom rozlúčka v nedeľu. PSG privíta na svojom trávniku Toulouse. 

"Ahoj všetci. Tu je Kylian. Chcem s vami hovoriť. Vždy som vám hovoril, že sa s vami porozprávam, keď príde čas a chcem vám všetkým oznámiť, že toto je môj posledný rok v Paríži Saint-Germain. Zmluvu nepredĺžim a toto dobrodružstvo sa o niekoľko týždňov skončí. V nedeľu odohrám svoj posledný zápas v Parku princov," oznámil francúzsky reprezentant, momentálne najlepší strelec v histórii parížskeho klubu.

So spoluhráčmi, medzi ktorými nechýba kapitán národného tímu Slovenska Milan Škriniar, sa Mbappému ani tento rok nepodarilo dosiahnuť vytúžený cieľ v milionárskej súťaži. V semifinále Ligy majstrov stroskotalo PSG na Dortmunde. Svoju novú destináciu neprezradil, no už skôr viaceré veľké médiá tvrdili, že sa 25-ročný kanonier stane od leta hráčom Realu Madrid.