Prešov sa s outsiderom dlho trápil, Petržalka porazila majstra. Barážista jasný nie je

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prešov sa s outsiderom dlho trápil, Petržalka porazila majstra. Barážista jasný nie je

Prešovčania sa proti Dolnému Kubínu nadreli, prvý raz sa presadili až v 78. minúte. Prvé dva góly Šarišov dal Jozef Dolný (v strede).
Prešovčania sa proti Dolnému Kubínu nadreli, prvý raz sa presadili až v 78. minúte. Prvé dva góly Šarišov dal Jozef Dolný (v strede).mskzilina.sk
Druhá najvyššia futbalová súťaž na Slovensku, ktorá má od jari názov MONACObet liga, mala pred piatkovým 29. kolom pred sebou jedinú otázku. Rozhodne sa o barážistovi už v predstihu? Odpoveď je negatívna, keďže ako Petržalka, tak aj Prešov svoje zápasy vyhrali.

Komárno - Petržalka 1:2

Nádej Petržalky na baráž o Niké ligu stále žije. Klub z Bratislavy strhol triumf na svoju stranu v 81. minúte. Novopečeného majstra MONACObet ligy porazil na jeho pôde, respektíve na štadióne v Šali, kde Komárno túto sezónu hralo.

Rozhodnuté nie je o barážistovi, ani o tíme na štvrtom mieste.
Rozhodnuté nie je o barážistovi, ani o tíme na štvrtom mieste.Flashscore

Prešov - Dolný Kubín 3:0

Prešovčania nemali mať s vypadávajúcim Dolným Kubínom najmenší problém, ale opak bol pravdou. Ešte na začiatku 78. minúty panoval bezgólový stav, len aby potom dvakrát za desať minút udrel kapitán a najlepší strelec súťaže Jozef Dolný. Prvý raz z pokutového kopu, druhýkrát z hry. Definitívnu podobu výsledku dal v nadstavenom čase Arthur Legnani

Ak chce Petržalka postúpiť, musí veriť v remízu Šarišanov a sama vyhrať aspoň o tri góly, respektíve Prešov musí prehrať a celok z hlavného mesta vyhrať akýmkoľvek spôsobom.

V záverečnom kole čaká Tatran východniarske derby na ihrisku Humenného, Petržalka sa predstaví pred vlastnými divákmi proti "béčku" Žiliny.

Pohľad na tabuľku MONACObet ligy pred posledným kolom.
Pohľad na tabuľku MONACObet ligy pred posledným kolom.Flashscore

Ďalšie výsledky:

Liptovský Mikuláš - Humenné 1:0

Myjava - Šamorín 1:1

Pohronie - Púchov 0:3

Slovan "B" - Považská Bystrica 2:0

Spišská Nová Ves - Malženice 3:0

Žilina "B" - Trebišov 0:1