Koniec Vlahoviča v Juventuse? Zahrať by si mohol so Škriniarom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Koniec Vlahoviča v Juventuse? Zahrať by si mohol so Škriniarom

Vlahovič zrejme zmení dres.
Vlahovič zrejme zmení dres.Profimedia
Situácia srbského kanoniera Dušana Vlahoviča (23) ostáva aj naďalej nejasná. O útočníka údajne javí záujem PSG, jeho aktuálny zamestnávateľ, turínsky Juventus, však stále čaká na oficiálnu ponuku.

Taliani sa po slabšej sezóne mladého zakončovateľa nebránia jeho predaju, žiadajú za neho 80 miliónov eur. V posledných dňoch sa objavili správy, podľa ktorých by ho chceli nahradiť Romeluom Lukakuom z londýnskej Chelsea.

V nedeľnom vydaní denníka La Gazzetta dello Sport sa objavili informácie o tom, že PSG, v ktorom pôsobí aj slovenský obranca Milan Škriniar, už kontaktovalo Vlahoviča a jeho zástupcov, Juventus však zatiaľ oficiálnu ponuku nedostal. Turínčania podľa Tuttosportu stále čakajú, no začína ich tlačiť čas, pretože Chelsea sa chce zbaviť belgického forwarda čo najskôr.

Oba denníky tvrdia, že PSG je Vlahovičovou preferovanou možnosťou, ak opustí Juventus, keďže ďalší záujemcovia Chelsea a Tottenham nebudú hrať v budúcej sezóne Ligu majstrov. Teraz ide hlavne o to, či PSG predloží ponuku dostatočne skoro, keďže podľa Tuttosportu musí pred podpisom zmluvy s Vlahovičom predať štyroch hráčov.

"Bianconeri" pripravili aj zoznam alternatív k Lukakuovi, ak by obchod s Parížanmi a Chelsea stroskotal. Ďalšími útočníkmi v hľadáčiku "starej dámy" sú Jonathan David, Youssef El-Nesyri, Gianluca Scamacca, Noah Okafor a Álvaro Morata, ktorý už v klube dvakrát pôsobil a záujem o jeho služby má aj AC Miláno.