Padla oficiálna definitíva. Škriniar bude predstavený ako nová posila PSG

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Padla oficiálna definitíva. Škriniar bude predstavený ako nová posila PSG

Slovák sa stane hráčom Paríža.
Slovák sa stane hráčom Paríža.Profimedia
Slovenský obranca a bývalý kapitán Interu Milan Škriniar (28) oficiálne opúšťa milánsky klub a stane sa hráčom Paríža Saint-Germain. Ako nová posila francúzskeho majstra bude predstavený počas budúceho týždňa.

Prestup, ktorý sa upiekol už počas januára, je konečne potvrdený. Škriniar sa v zime zveril svojim spoluhráčom, že má namierené do PSG. Vedenie francúzskeho klubu robilo všetko pre to, aby bol Slovák k dispozícii už v jarnej časti sezóny 2022/23. Čas na dohodu však hral proti tomuto scenáru. "Nerazzurri" sa teraz so svojou oporu už rozlúčili na Twitteri.

Parížania sa v úvode roku 2023 snažili predložiť oficiálnu ponuku a bolo v záujme milánskeho klubu, aby ju dôkladne zvážil, inak by o stopéra prišiel bez akejkoľvek ekonomickej kompenzácie - to sa napokon aj stalo. Obe strany počas zimy nedokázali technicky dokončiť transfer do 72 hodín.

Tréner Simone Inzaghi sa vtedy k celej situácii vyjadril slovami: "Spýtajte sa Marottu a Ausilia. Milan je profesionál, ktorý vždy trénuje na maximum, ale neviem, čo sa stane. Riziko jeho odchodu je reálne."

Škriniar, ktorý sa možno tešil na duely po boku Messiho, bude musieť zabudnúť na možnosť zahrať si s hviezdnym Argentínčanom, ktorý sa stal klenotom Interu Miami. V klube sa však stretne s menami ako Neymar či Mbappé. Okolo talentovaného Francúza, ktorý v hlavnom meste nechce predĺžiť kontrakt, však krúži Real Madrid.