Škriniar má nového spoluhráča. Uruguajčan dostal číslo po Ramosovi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Škriniar má nového spoluhráča. Uruguajčan dostal číslo po Ramosovi

Ugarte bude obliekať dres s číslom 4.
Ugarte bude obliekať dres s číslom 4.PSG
Manuel Ugarte (22), ktorý v posledných dvoch sezónach pôsobil v Sportingu, bol oficiálne predstavený ako ďalšia posila Paríža Saint-Germain.

Francúzsky majster aktivoval Ugarteho výkupnú klauzulu stanovenú na 60 miliónov eur a vyhral tak súboj o stredopoliara s Chelsea.

"Som úprimne veľmi šťastný, že som dosiahol tento obrovský krok v mojej kariére a to v takomto veľkom klube," povedal Ugarte po podpise zmluvy, ktorá znie na päť sezón.

"Pre Paríž odovzdám všetko," dodal 22-ročný stredopoliar, ktorý bude nosiť dres francúzskeho obhajcu titulu s číslom 4, ktoré patrilo v ostatnom ročníku legendárnemu stopérovi Sergiovi Ramosovi.

Manuel Ugarte odcestoval do Paríža v stredu a vo štvrtok sa podrobil lekárskym testom pred podpisom zmluvy. Za Sporting počas dvoch sezón absolvoval celkovo 85 vystúpení s bilanciou jeden gól a tri asistencie, pričom sa prepracoval do národného tímu Uruguaja, za ktorý zaznamenal osem seniorských štartov.

Stane sa tak spoluhráčom slovenského reprezentanta Milana Škriniara, ktorý do hlavného mesta Francúzska zamieril od 1. júla po šiestich rokoch v milánskom Interi.

Ugarte a jeho štatistiky z ostatných mesiacov
Ugarte a jeho štatistiky z ostatných mesiacovFlashscore