Skvelá správa aj pre slovenský futbal. Škriniar sa uzdravil a je späť v nominácii PSG

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skvelá správa aj pre slovenský futbal. Škriniar sa uzdravil a je späť v nominácii PSG

Škriniar znova môže nastúpiť za PSG.
Škriniar znova môže nastúpiť za PSG.AFP
Slovenský futbalista Milan Škriniar (29) sa dal zdravotne do poriadku a prvýkrát po troch mesiacoch sa ocitol v zápasovej nominácii PSG.

Marseille - PSG (nedeľa, 20:45)

Lídra francúzskej Ligue 1 čaká večer derby zápas proti Marseille. Škriniar pre zranenie členka nenastúpil od 3. januára 2024, keď odohral 70 minút stretnutia proti Toulouse vo finále francúzskeho Superpohára. Vynechal tak pätnásť duelov a takisto dve vystúpenia v národnom tíme Slovenska.

Škriniar a jeho ostatné zranenia.
Škriniar a jeho ostatné zranenia.Flashscore

Odchovanec žilinského futbalu nastúpil v tejto sezóne za PSG do celkovo 23 zápasov, strelil jeden gól. Presadil sa v novembrovom stretnutí skupinovej fázy Ligy majstrov proti milánskemu AC. Bol to iba jeho druhý zásah v milionárskej súťaži.

Návrat Škriniara po zranení na konci marca je výbornou správou aj pre slovenský futbal, pretože bude mať dosť času, aby sa dostal do čo najlepšej formy pred blížiacim sa letným európskym šampionátom. Zverencov trénera Calzonu čakajú v základnej skupine Belgicko, Ukrajina a Rumunsko. Ešte predtým v rámci prípravy nastúpia futbalisti spod Tatier 5. júna proti San Marínu a o štyri dni neskôr vyzvú Wales.