MS U20 vo futbale, 5. deň: Taliansko nezvládlo súboj s Nigériou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
MS U20 vo futbale, 5. deň: Taliansko nezvládlo súboj s Nigériou
V zápase Talianska s Nigériou sa bojovalo o každú loptu.
V zápase Talianska s Nigériou sa bojovalo o každú loptu.
Profimedia
V poradí 23. futbalové majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov odštartovali 20. mája a vyvrcholia 11. júna 2023. Turnaja, ktorý mala pôvodne organizovať Indonézia, ale nakoniec ho má pod palcom Argentína, sa zúčastňuje celkovo 24 tímov, medzi ktorými nechýba ani Slovensko. Flashscore Správy vám prinášajú sumár piateho hracieho dňa.

Skupina C

Senegal - Izrael 1:1 (0:0)

Góly: 80. Demba - 58. Ndiaye (vl.)

Senegal má bod za remízu, hoci o oba presné zásahy sa postarali hráči afrického celku. Najskôr v 58. minúte zavesil do vlastnej siete Babacar Ndiaye a začala sa naháňačka. Senegalčania sa dočkali vyrovnania desať minút pred koncom po góle Papeho Dembu.

Hodnotenie hráčov.
Flashscore

Japonsko - Kolumbia 1:2 (1:0)

Góly: 30. Yamane - 53. Asprilla, 59. Gutierrez

Skupina D

Taliansko - Nigéria 0:2 (0:0)

Góly: 61. Salem Fago, 90+5. Jude

Mladí Taliani po dobrom výkone v súboji s Brazíliou nezvládli druhé skupinové meranie síl s Nigériou. Chlieb sa lámal v druhom polčase. Afričania sa prvýkrát presadili po hodine hry a definitívny koniec nádejám "Azzurrini" priniesol záver nadstaveného času. Chijioke Aniagboso poslal center do pokutového územia, kde sa lopty chopil Sunday Jude a zakončil tesne nad zemou do stredu siete. Nigéria má po druhom kole na konte šesť bodov.

Štatistiky stretnutia.
Flashscore

Brazília - Dominikánska Republika 6:0 (2:0)

Góly: 37. Savio, 38. Marcos Leonardo, 57. Jean Pedroso, 82. Giovane, 90+2. Marlon Gomes, 90+3. Matheus Martins

Juhoameričania predviedli po prehre s Talianskom ofenzívny galakoncert a svojmu súperovi nedali ani "čuchnúť". Brazília sa tak po vysokom víťazstve prepracovala na druhé miesto tabuľky.