Devätnástka predviedla obrat a zdolala rovesníkov z Chorvátska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Devätnástka predviedla obrat a zdolala rovesníkov z Chorvátska

Zoran Záhradník prostredie akadémie svojho zamestnávateľa pozná. V domácich podmienkach strelil tretí gól reprezentácie do 19 rokov.
Zoran Záhradník prostredie akadémie svojho zamestnávateľa pozná. V domácich podmienkach strelil tretí gól reprezentácie do 19 rokov.TASR
Slovenskí futbalisti do 19 rokov zdolali v stredajšom prípravnom stretnutí Chorvátsko 3:1. Išlo o prvý z dvojice prípravných duelov proti tomuto súperovi. Ďalší je na programe o tri dni. Výkop je naplánovaný o 11:00 v akadémii Dunajskej Stredy.

SLOVENSKO U19 - Chorvátsko U19 3:1

Po marcovom neúspešnom ťažení a nepostupe na Euro vstúpila slovenská reprezentácia do 19 rokov do nového cyklu. Tréner Albert Rusnák privítal v úvode septembra 20-členný káder. Prvú ostru skúšku mládici zvládli. Na domácom trávniku privítali rovesníkov z Chorvátska.

Síce po rýchlom zásahu Vrbančiča prehrávali od štvrtej minúty, ale ešte pred koncom prvého dejstva vyrovnal Masaryk. Po zmene strán Slováci predviedli obrat, keď sa najskôr presadil Hranica a po ňom dal pečať rezultátu Záhradník.

Zostavy oboch celkov
Zostavy oboch celkovFlashscore