Sokolíci nadviazali na triumf v Španielsku a poradili si aj s Maltou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sokolíci nadviazali na triumf v Španielsku a poradili si aj s Maltou
Základná zostava sokolíkov proti Malte.
Základná zostava sokolíkov proti Malte.Slovenský futbalový zväz
Zverenci Jaroslava Kentoša (49) zvládli aj druhý prípravný súboj v marcovom asociačnom termíne. Po úspechu v Jereze so španielskymi rovesníkmi, cestovali na Maltu, kde domáci výber zdolali 4:1.

Malta U21 - Slovensko U21 1:4 

V súboji chýbal Sebastian Nebyla, ktorý proti Španielsku opustil trávnik po desiatich minútach. Rovnako zranenie nedovolilo nastúpiť ani Nicolasovi Šikulovi, keď krátko po zmene strán v Jereze taktiež nútene striedal. V Paole ale bola slovenská reprezentácia favoritom. Papierové predpoklady potvrdili sokolíci už v prvom dejstve. Najskôr v piatej minúte otvoril rezultát Veselovský a dve minúty pred odchodom do kabín na neho nadviazal Tučný.

V druhom dejstve po prestriedaní na jednej i druhej strane znížil v 55. minúte domáci hráč Veselji, ale zo strany Malty to bolo všetko. V 67. minúte poslal Slovensko opäť do dvojgólového vedenia striedajúci Sauer a v nadstavenom čase sa presadil Gajdoš. V záverečných sekundách videl v krátkom časovom slede dve žlté karty Mielke a stretnutie nedohral. 

Počas prípravy na budúcoročné ME hráčov tejto vekovej kategórie, ktoré organizuje Slovensko, odohrajú zverenci Kentoša ďalšie dva duely doma. Ich súpermi budú 7. júna Azerbajdžan a o štyri dni neskôr Moldavsko. Hrá sa v Senci.