Messi a Suárez v MLS riadili demoláciu Orlanda. Lloris musel chytať v snehu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Messi a Suárez v MLS riadili demoláciu Orlanda. Lloris musel chytať v snehu
Oslava gólu Suáreza a Messiho.
Oslava gólu Suáreza a Messiho.AFP
Inter Miami proti Orlandu City vyhral doma presvedčivo 5:0. Po dva góly strelili Lionel Messi (36) a Luis Suárez (37). Na zápas proti Realu Salt Lake cestoval Los Angeles FC s brankárom Hugom Llorisom (37). Duel sa hral v nepriaznivých snehových podmienkach a hostia prehrali 0:3.

Inter Miami - Orlando City 5:0

Orlando skončilo vlani v MLS Cupe druhé a aj tento rok je tipované na predné priečky, ale proti Interu Miami nemalo najmenšiu šancu.

Suárez v nedávnej dobe naberal kondíciu a nepodával výkon, ktoré sa od neho očakával. "Som za neho rád, že sa mu podarilo skórovať. Celý čas sme boli pokojní. Vieme, čo Luis dokáže," povedal po stretnutí Messi.

Uruguajský kanonier naklonil misky váh v prospech domácich už po štyroch minútach a o sedem minút neskôr pridal druhý gól. "Je presne taký. Keď to nečakáte, zlomí zápas vo váš prospech, ako to urobil dnes," dodal argentínsky majster sveta.

Na 3:0 zvýšil Robert Taylor, ktorému asistoval dvojgólový Uruguajčan. Potom prišiel na rad Messi. Bývalý hráč Barcelony a PSG raz skóroval z priameho kopu a v 62. minúte zavŕšil skóre hlavičkou. Medzitým ešte prihral Suárezovi na hetrik, ale rozhodca gól neuznal. "Užívame si to, čo robíme. Darí sa nám a rastieme," tešil sa 36-ročný Argentínčan.

Real Salt Lake - LAFC 3:0

Lloris nastúpil za LAFC. V Salt Lake City sa však musel vyrovnať so snehovou prikrývkou. Možno aj nepriaznivé počasie prispelo k prehre hostí. Ich tréner Steve Cherundolo bol po zápase nahnevaný. "Bol to úplný žart, že sme dnes museli hrať. Bol to jeden z najhorších profesionálnych zápasov, aké som kedy videl. Je mi ľúto hráčov, že si tým museli prejsť. Tento súboj sa dnes nemal hrať," uviedol 45-ročný kouč.

Ani duel Inter s Orlandom sa nezaobišiel bez problémov. Len dve hodiny pred výkopom bol vymenený rozhodca. Hostia poukázali na to, že pôvodne delegovaný Guiherme Cerett mal na svojom profile na sociálnej sieti fotografiu v drese floridského klubu.