Messi strelil ďalší krásny gól, Suárez rozhodol. Miami uspelo po piatich zápasoch

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Messi strelil ďalší krásny gól, Suárez rozhodol. Miami uspelo po piatich zápasoch
Messi skóroval krásnou strelou z diaľky.
Messi skóroval krásnou strelou z diaľky.AFP
Lionel Messi (36) strelil krásny gól a pomohol Miami vyhrať pred viac ako 72-tisíc divákmi na pôde Kansas City 3:2. Inter tak ukončil sériu bez víťazstva po piatich súťažných zápasoch. Kapitán argentínskych majstrov sveta, ktorého v posledných týždňoch trápilo svalové zranenie, odohral celý duel prvýkrát od 7. marca.

Kansas City - Miami 2:3

Messi skóroval v 51. minúte, keď ďalekonosnou strelou spoza polkruhu pred pokutovým územím poslal Miami do vedenia 2:1. Jeden z najlepších futbalistov histórie strelil piaty gól v piatom ligovom štarte. Krátko na to Erik Thommy svojím druhým zásahom v zápase síce vyrovnal, ale v 71. minúte rozhodol o víťazstve hostí z Floridy Uruguajčan Luis Suárez.

Inter si pripísal prvé víťazstvo po mesiaci, počas ktorého vypadol vo štvrťfinále Ligy majstrov CONCACAF. Po deviatich odohraných stretoch je tím tesne na čele tabuľky Východnej konferencie.

Zápas sa hral na vypredanom štadióne Arrowhead Stadium, ktorý je domovom aktuálneho víťaza Super Bowlu Kansas City Chiefs. Na tribúne nechýbal hviezdny quarterback Patrick Mahomes. Návšteva 72 610 divákov bola štvrtá najvyššia v histórii MLS.

Inter Miami - Nashville SC (21. apríla, 01:30)