Sparte nastrieľal už osem gólov. Škoda, že sme to nedohrali skúsenejšie, mrzelo Schranza

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sparte nastrieľal už osem gólov. Škoda, že sme to nedohrali skúsenejšie, mrzelo Schranza

Gólový scenár derby duelu začal písať Schranz.
Gólový scenár derby duelu začal písať Schranz.Profimedia
Univerzál Ivan Schranz (30) je rád, že slávisti majú možnosť oplatiť Sparte stredajšiu porážku 2:3 v predĺžení štvrťfinále MOL Cupu už v nedeľu, keď sa pražské "S" stretnú pre zmenu na Letnej v šlágri 23. kola FORTUNA:LIGY. Hoci dal slovenský futbalista mestskému rivalovi v súčte so zásahmi z predchádzajúcich pôsobísk už ôsmy súťažný gól v kariére, ako expert na Spartu sa necíti.

Slavia Praha - Sparta Praha 2:3 pp

Slavia v pohárovom derby viedla v 47. minúte o dva góly, ale v rozmedzí 55. až 70. minúty vyrovnal Victor Olatunji a v 114. minúte z pokutového kopu dokonal obrat striedajúci Adam Karabec. "Išli sme do toho s tým, že chceme byť dominantní, využiť silu našich fanúšikov a silu tejto atmosféry. To sa nám podarilo, v prvom polčase sme boli lepší," povedal Schranz a dodal:

"Škoda, že sme to v druhom nedohrali skúsenejšie. Taký je ale futbal, poučíme sa z toho a ideme ďalej. Máme hlavy hore a v nedeľu to pôjdeme napraviť." Slavia stráca na svojho odvekého rivala, lídra tabuľky a zároveň obhajcu titulu štyri body.

Reprezentant Slovenska otvoril skóre v 39. minúte. Proti Sparte sa presadil aj za České Budějovice a Jablonec. "Necítim sa ako expert na Spartu. Zároveň som ale rád, že sa mi proti nej darí. Verím, že aj tímu sa bude dariť viac ako dnes a že to bude hneď v najbližšom zápase," vyhlásil.

"Šancu na nápravu máme hneď v nedeľu, to je skvelé, pozitívne. Vieme, že sme odohrali dobrý duel, bohužiaľ, doplatili sme na chyby. Máme príležitosť to napraviť, presne o to sa pokúsime," podotkol rodák z Bratislavy.