Cifranič končí na lavičke Zlatých Moraviec. S mužstvom v sezóne nevyhral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Cifranič končí na lavičke Zlatých Moraviec. S mužstvom v sezóne nevyhral

Vladimír Cifranič vydržal vo ViOn-e štrnásť kôl.
Vladimír Cifranič vydržal vo ViOn-e štrnásť kôl.TASR
Štrnáste kolo sa stalo osudným pre trénera Vladimíra Cifraniča (48). Do najvyššej slovenskej futbalovej súťaže sa vrátil po pôsobení v Púchove. So žitavským celkom sa lúči bez jediného víťazstva.

Zlaté Moravce - Podbrezová 0:2

ViOn prebral po úspešnej záchrane trénerom Ivanom Galádom. Mužstvo prešlo v lete výraznou obmenou kádra. Ako sa zdá, nie všetko si sadlo podľa predstáv. Bývalý lodivod AS Trenčín, kde okrem asistenta vykonával dve sezóny aj funkciu hlavného trénera, absolvoval na lavičke sedemnásť súťažných duelov. Z troch výhier sa radoval iba v pohári. 

V Niké lige Zlaté Moravce pokračujú bez jedinej výhry. S jedenástimi prehrami a tromi remízami sú na samom dne tabuľky. Tím nastrieľal sedem zásahov, čo je suverénne najmenej zo všetkých ligistov. V ostatných troch kolách nedokázal bodovať a ani sa strelecky presadiť. Kormidelníkovi Cifraničovi sa stala osudnou domáca prehra s Podbrezovou 0:2. 

"Prvý polčas sme hrali dobre, mali sme nejaké príležitosti, ale nedáme gól ani do prázdnej brány. Mijičova nepremenená šanca bola len čerešničkou na torte. Johnson podal v prvom dejstve dobrý výkon. Za stavu 0:2 sme išli do rizika, prišlo trojité striedanie."

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

"Pre mňa to bol dnes posledný zápas, pretože v týždni nám bolo povedané, že keď nevyhráme, dnes je to konečná," prezradil na pozápasovej tlačovej konferencii prítomným médiám Cifranič. Podľa dostupných informácií je najvážnejším kandidátom na jeho stoličku Norbert Hrnčár.