DAC prišiel o svojho kanoniera. Krstovič sa na štyri roky upísal Lecce

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
DAC prišiel o svojho kanoniera. Krstovič sa na štyri roky upísal Lecce
Nikola Krstovič pózuje s novými farbami.
Nikola Krstovič pózuje s novými farbami.US Lecce
Najlepší strelec minulej sezóny opúšťa Niké ligu. Nikola Krstovič (23) prešiel v piatok lekárskou prehliadkou a s účastníkom talianskej Serie A Lecce podpísal štvorročný kontrakt s možnosťou ročnej opcie.

V priebehu minulého ročníka odohral za Dunajskú Stredu Krstovič 27 zápasov, v ktorých strelil osemnásť presných zásahov. Sekundovať mu dokázal iba Polievka (15). V novej sezóne sa reprezentant Čiernej Hory presadil v troch vystúpeniach dvakrát. V oboch prípadoch prekonal košického brankára Kiru. 

Na Žitný ostrov prišiel dvadsaťtriročný kanonier na jeseň 2021 z CZ Belehrad. DAC tak opúšťa po takmer dvoch rokoch. Prestupová suma sa podľa transfermarktu odhaduje cez 2 milióny eur. Po transfere Zsolta Klamára ide o druhú oporu, ktorá v lete odišla z kádra trénera Adriána Guľu.

Nebolo prekvapením, že sa po mimoriadnom roku hovorilo v jeho prípade o záujme z viacerých strán. Okrem Talianska sa spomínalo aj Škótsko, konkrétne Rangers. S konkrétnou a azda i najzaujímavejšou ponukou vyrukovalo Lecce. Mužstvo skončilo v minulej sezóne tesne nad barážovou priečkou. Serie A štartuje počas aktuálneho víkendu. Zverenci D'Aversu sa predstavia na úvod doma s Laziom.