Krstoviča chce účastník Serie A. DAC je na prestupovom trhu aktívny, hovorí Guľa

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Krstoviča chce účastník Serie A. DAC je na prestupovom trhu aktívny, hovorí Guľa
Zamieri Krstovič na Apeninský polostrov?
Zamieri Krstovič na Apeninský polostrov?TASR
Dunajská Streda v troch súťažných zápasoch sezóny 2023/24 strelila iba jeden gól, čo bol hlavný dôvod toho, že vypadla z Konferenčnej ligy a nezískala žiadne body na pôde Michaloviec. V sobotu si to hráči vykompenzovali. Pozornosť pútal po dlhšom čase opäť kanonier z Čiernej Hory (23).

DAC sa do siete Košíc presadil až v piatich prípadoch, pričom dva zásahy zaznamenal Nikola Krstovič. Boli to je prvé súťažné góly od 20. mája, keď rozhodol o výhre nad Duklou. Najlepší strelec predošlého ročníka najvyššej slovenskej súťaže takýto impulz potreboval.

Na tlačovej konferencii o tom rozprával tréner Adrián Guľa. "Už potreboval streliť góly a je dobré, že sa mu podarili dva. Pomohol mužstvu napriek tomu, že mal veľké zdravotné problémy. Plánovali sme ho striedať cez polčas, ale on chcel pokračovať, čo je pri takýchto strelcoch normálne. Výkonnostne má stále priestor na zlepšenie," hovoril lodivod druhého tímu minulej sezóny.

Dunajská Streda - Košice

Viac ako výhra sa po stretnutí riešila budúcnosť snajpera z Čiernej Hory. "Prestupové okno je otvorené a každý strelec je na trhu vždy zaujímavý. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni," nechal sa počuť Guľa. Zároveň potvrdil snahu o ďalšie posily. "Nepoviem nič tajné, že sme aktívni a nielen na pozícii útočníka, ale aj krídelníka. Chceme mužstvo stále dopĺňať kvalitou a hráčmi, ktorí nám môžu priniesť rozdiel," tvrdí.

Krstovič je s trhovou cenou 2,2 milióna eur najhodnotnejším hráčom Niké ligy. Rovnakú čiastku špecializovaný portál transfermarkt.com uvádza aj pri brankárovi Aleksandarovi Popovičovi.

Sledujte náš ONLINE tracker Niké ligy

Tréner Guľa by rád privítal ďalšie posily.
Tréner Guľa by rád privítal ďalšie posily.TASR

Vážny záujem má Lecce

Renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio informuje, že o Krstoviča má vážny záujem Lecce. Účastník Serie A pokračuje v posilňovaní mužstva a útočníka Dunajskej Stredy si mal vyhliadnuť ako ideálnu posilu na hrot.

Ofenzívnu silu Lecce už svojimi príchodmi zlepšili Ylber Ramadani, Pontus Almqvist, Pablo Rodríguez či Marcin Listkowski. Na odchode je Assan Ceesay, čo má byť hlavnou príčinou v hľadaní nového strelca.

Di Marzio píše o Krstovičovi ako o mladom a perspektívnom hráčovi, pričom dodáva, že taliansky klub čaká na vývoj udalostí.