Generálky nikéligistov: Dukla päťku nadelila, Podbrezová schytala, Slovan doma remizoval

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Generálky nikéligistov: Dukla päťku nadelila, Podbrezová schytala, Slovan doma remizoval

Aktualizované
Polievku strelecky zastúpil v generálke Martin Rymarenko.
Polievku strelecky zastúpil v generálke Martin Rymarenko. TASR
Celkovo šesť nikéligistov absolvovalo svoje generálky v sobotňajších prípravných zápasoch pred jarným štartom slovenskej najvyššej súťaže. Ako sa im v nich darilo?

Banská Bystrica - Pohronie 5:2

Martin Rymarenko bol hlavnou postavou súboja medzi Banskou Bystricou a druholigovým Pohroním, keď v rozmedzí 14. až 48. minúty strelil hetrik, čím prakticky sám vybavil triumf domácich. Hostia síce kontrovali na otvárací zásah do niekoľkých sekúnd, avšak na následnú šnúru troch zásahov už boli prikrátki.

Resovia Rzeszów - Podbrezová 5:0

Horehronci po tom, čo v piatok prehrali s Cracoviou Krakov z Ekstraklasy 0:1, postavili odlišnú jedenástku proti inému poľskému klubu - tentokrát druholigovej Resovii Rzeszów. Ani tento stret im nevyšiel podľa predstáv, keď inkasovali hneď v piatich prípadoch, pričom neskórovali ani raz. 

Dunajská Streda - Zlín 0:1

Neuspel ani celok zo Žitného ostrova, ktorý sa taktiež strelecky nepresadil. Zástupca českej FORTUNA:LIGY zvíťazil v dunajskostredskej MOL Aréne zásahom z 85. minúty.

Slovan Bratislava - NK Bravo 1:1

Aktuálny slovenský majster privítal na Tehelnom poli piaty celok najvyššej slovinskej súťaže. Góly padali pred odchodom a po príchode zo šatní. Prv sa presadili hostia, remízu pre belasých vybavil reprezentačný útočník David Strelec.

Górnik Zabrze - Ružomberok 4:0

Výprask od Poliakov schytalo aj ďalšie mužstvo zo stredného Slovenska. Ružomberok v zostave už aj s navrátilcom Alexandrom Mojžišom z polročného hosťovania v Debrecíne síce po 45 minútach remizoval s Górnikom Zabrze, lenže v druhom dejstve inkasoval hneď štyrikrát.

Karviná - Skalica 2:1

Nedarilo sa ani Skalici, ktorá sa síce do streleckej listiny zapísala, ale o remízu s Karvinou, ktorá pôsobí v najvyššej českej súťaži, prišla v 85. minúte.

Program prvého jarného a celkovo 19. kola Niké ligy.
Program prvého jarného a celkovo 19. kola Niké ligy.Flashscore