Košice sa prvého víťazstva nedočkali, Trenčín rozstrieľal Ružomberok v polčase

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Košice sa prvého víťazstva nedočkali, Trenčín rozstrieľal Ružomberok v polčase
Radosť žilinských futbalistov. V Košiciach sa celkovo radovali trikrát.
Radosť žilinských futbalistov. V Košiciach sa celkovo radovali trikrát.TASR
Futbalisti Žiliny si v metropole východu poradili s domácimi Košicami rozdielom triedy. Jasný priebeh mal aj súboj pod hradom Matúša Čáka, odkiaľ sa s prehrou vracia domov Ružomberok.

Košice - Žilina 0:3

Za tretím víťazstvom v sezóne vykročili vydareným úvodom zápasu, keď v deviatej minúte Sauer zužitkoval prihrávku Bariho po chybe Košičanov. Od 23. minúty viedli hostia už 2:0 zásluhou Essombu, ktorý bol na konci rýchleho protiútoku. Košičania sa viackrát dostali k ofenzívnym akciám, ale chýbal im dôraz aj presnosť v zakončení. V úvode druhého polčasu sa neujala ani šanca Šindelářa a hostia, ktorí si bez väčších problémov strážili dvojgólový náskok, poistili svoje víťazstvo v 74. minúte. Presadil sa Iľko, keď sa po zaváhaní súpera dostal za obranu domácich. Nováčik najvyššej súťaže má po troch odohratých zápasoch na konte jeden bod a je o skóre na poslednom 12. mieste. Žilinčania poskočili na čelo tabuľky.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Trenčín - Ružomberok 4:1

Futbalisti Trenčína sa po vysokej prehre v Žiline vrátili na víťaznú vlnu už v prvom dejstve 4. kola. Zverencom Petra Tomka strelili v priebehu desiatich minút štyri presné zásahy. Po zmene strán už iba korigoval rezultát hosťujúci Gerec. Trenčín poskočil na tretiu priečku tabuľky, keď nazbieral deväť bodov rovnako ako prvá Žilina a druhá Podbrezová, ktorá odohrá svoj duel v nedeľu v Trnave.

Flashscore známky oboch základných zostáv
Flashscore známky oboch základných zostávFlashscore