Odkladá sa veľké lúčenie? Kucka by mal pokračovať v Slovane

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Odkladá sa veľké lúčenie? Kucka by mal pokračovať v Slovane

Kucka zrejme ešte v Slovane nepovedal posledné slovo.
Kucka zrejme ešte v Slovane nepovedal posledné slovo.Profimedia
Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa po obhajobe titulu v najvyššej slovenskej súťaži už zameriava na zloženie tímu pre budúcu sezónu. Belasí majú veľký záujem o predĺženie kontraktu so slovenským reprezentačným stredopoliarom Jurajom Kuckom (37), ktorému po sezóne končí zmluva a momentálne sa zotavuje po zranení ramena.

Kucka posilnil Slovan v júni 2022, keď prišiel z anglického Watfordu a stal sa stabilnou súčasťou tímu Vladimíra Weissa st. Belasí získali šiestykrát v rade titul v lige a v uplynulých troch rokoch sa predstavili v Európskej konferenčnej lige (EKL). V sezóne 2021/22 skončili v skupine, ale v ďalších dvoch ročníkoch postúpili do vyraďovačky.

"Ako sme už viackrát komunikovali, naším zámerom je udržať si gro súčasného úspešného mužstva. Viacerým hráčom sa po sezóne končia kontrakty, no s tými, o ktorých máme naďalej záujem, sme v pokročilej fáze rokovaní o ďalšej spolupráci. Môžem potvrdiť, že jedným z nich je Juraj Kucka. Sme veľmi radi, že sám Kuco prejavil záujem u nás pokračovať, potrebujeme ešte doladiť zmluvné podmienky a ďalšie detaily. O predĺžení zmlúv s hráčmi chceme fanúšikov a verejnosť informovať pred skončením aktuálnej sezóny," povedal pre stránku skslovan.com Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu.

ŠK Slovan Bratislava plánuje verejnosti oficiálne predstaviť predĺženia zmlúv s hráčmi počas týždňa pred záverečným zápasom sezóny s Ružomberkom.