Podbrezová siahala v Bratislave na body, o výhre Slovana rozhodol v nadstavení Marcelli

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Podbrezová siahala v Bratislave na body, o výhre Slovana rozhodol v nadstavení Marcelli

Slovan rozhodol o výhre v úplnom závere.
Slovan rozhodol o výhre v úplnom závere.TASR
Futbalisti Slovana Bratislava vyhrali v sobotnom zápase 3. kola nadstavby Niké ligy v skupine o titul proti Podbrezovej tesne 2:1. Upevnili si tak prvé miesto v tabuľke.

Slovan Bratislava - Podbrezová 2:1

Slovan mohol otvoriť skóre už v 8. minúte, pretože Tolič strieľal do brvna, k čomu pomohla jemná teč. Ten istý futbalista sa zakrátko ocitol sám na päťke, kde ho našiel Strelec, ale zakončenie pätou smerovalo vedľa. Domáci sa mohli tešiť v polovici prvého polčasu, keď sa síce Kucka k strele nedostal, ale doplnil ho Dávid Strelec a trafil presne k žrdi.

Podbrezová vzápätí trochu zvýšila ofenzívnu aktivitu. Výsledok prišiel tesne pred prestávkou, pretože center sprava prepadol a našiel si ho Ridwan Sanusi, ktorý krásnou strelou poslal halfvolejom loptu nechytateľne pod brvno a výrazne prehovoril do boja o gól mesiaca.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Druhý polčas otvoril ranou z diaľky do žrde Paraj. Kováčik bol na konci zaujímavého signálu z rohového kopu, tesne minul roh svätyne Borjana. Assinor osamotený v šestnástke takisto nemieril presne. Na druhej strane Rehák vyrazil pokus Toliča pred seba, prvú dorážku zablokoval Bakaľa, druhú Bartoš a nakoniec mieril Kucka nad.

Slovan nakoniec rozhodol o svojom víťazstve v nadstavenom čase, keď sa Nino Marcelli zľava dostal do šestnástky a pekným pokusom na zadnú žrď obstrelil Reháka. Pre mladíka to bol už ôsmy ligový gól v tejto sezóne. Belasí majú na čele tabuľky osemnásťbodový náskok pred druhou Trnavou, ktorá hrá v nedeľu proti Žiline.

Aktuálna tabuľka prvej šestky.
Aktuálna tabuľka prvej šestky.Flashscore