Slovan nemal s Michalovcami žiadny problém, na čele tabuľky si vytvoril štvorbodový náskok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan nemal s Michalovcami žiadny problém, na čele tabuľky si vytvoril štvorbodový náskok

Slovan porazil Michalovce a zvýšil náskok na čele tabuľky.
Slovan porazil Michalovce a zvýšil náskok na čele tabuľky.TASR
V stredajšej dohrávke 4. kola slovenskej futbalovej Niké ligy vyhrali futbalisti Slovana Bratislava na domácej pôde proti Michalovciam a zvýšili náskok na čele tabuľky pred druhou Žilinou už na štyri body.

Slovan Bratislava - Zemplín Michalovce 5:1

Hlavne úvodná polhodina bola veľmi atraktívna, keďže už v tretej minúte vsietil Nino Marcelli z veľkého uhlu svoj druhý ligový gól. Následne však Blackman poslal veľmi zlú prihrávku a poslal Gina van Kessela do samostatného úniku, ktorý skúsený útočník aj úspešne premenil.

Marcin dokonca mohol otočiť skóre, jeho krížna strela zľava o centimetre minula vzdialenejšiu žrď. Vzápätí sa tak Slovan pevne chytil oprát stretnutia. Aleksandar Čavrič sa po rohovom kope presadil v siedmom stretnutí po sebe, zároveň to bol jeho ôsmy gól z ostatných deviatich duelov.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Zakrátko sa druhý raz presadil Marcelli, na malom vápne sa k nemu dostala lopta po tom, ako ju Száraz po prudkom pase Čavriča vyrazil len pred seba a štvrtý gól si dali Michalovce sami. Strelec obišiel gólmana hostí, zakončil do obetavého Jeřábka, ale ten hrací predmet zablokoval tak nešťastne, že sa od Sašu Marjanoviča odrazil do siete. 

Po zmene strán sa na ihrisku dlho nedialo nič zaujímavé. Slovan mal nahraté a iba kontroloval priebeh stretnutia. Zemplín smerom dopredu nebezpečný nebol. Napokon Čavrič pridal ešte jeden zásah, strelou takmer z čiary nachytal na prvej žrdi sprava Száraza.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Michalovce ešte nikdy v najvyššej slovenskej súťaži neporazili Slovan, v stredu proti nemu hrali 22-krát. Stále ostávajú bez víťazstva. "Belasí" vyhrali už svoj siedmy ligový zápas po sebe. Na prvom mieste tabuľky majú o štyri body viac ako druhá Žilina.

Tabuľka Niké ligy po kompletne odohraných dvanástich kolách.
Tabuľka Niké ligy po kompletne odohraných dvanástich kolách.Flashscore