Slovan sa so Žilinou nemaznal. Doplácame na efektivitu, priznáva Ndjeungoue

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slovan sa so Žilinou nemaznal. Doplácame na efektivitu, priznáva Ndjeungoue
Žilinčania sa trápia v útoku.
Žilinčania sa trápia v útoku.Profimedia
Futbalisti Slovana Bratislava sa po piatkovej predohrávke 4. kola nadstavby Niké ligy dostali už do osemnásťbodového trháku na čele tabuľky, ktorý ešte môže znížiť Trnava. Na ihrisku Žiliny zvíťazili jednoznačne 3:0.

Žilina - Slovan Bratislava 0:3

Skóre sa prvýkrát menilo v 26. minúte. Marcelli skvelou prihrávkou vysunul za obranu Tigrana Barseghjana a ten sa pred Belkom nepomýlil. V 69. minúte Slovan skóroval druhý raz. Dobrý prechod dopredu využil Barseghjan na asistenciu a Nino Marcelli na deviaty gól tohto ročníka. Arménsky futbalista tri minúty pred koncom zaznamenal svoj druhý zásah v stretnutí. Celkovo prispel na 21 zásahov (10+11), čo je najviac v Niké lige.

Majstrovský primát je tak pre Bratislavčanov opäť o čosi bližšie, čo pre klubový web potvrdil po stretnutí aj obranca Matúš Vojtko: "Prišli sme sem s jasným cieľom - urobiť ďalší krok k titulu. Vyhrali sme, takže určite budeme cestou domov spokojní. Pozeráme sa na seba, momentálne nás nezaujíma, ako bude hrať Trnava. Chceme si to potvrdiť sami za seba."

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

V tábore Žiliny zavládlo sklamanie. Hapruje predovšetkým ofenzíva, mužstvo v posledných troch dueloch strelilo len jeden gól.

"Myslím si, že v prvom polčase sme do toho vstúpili dobre, hrali sme so Slovanom vyrovnanú partiu a týkalo sa to aj šancí. Žiaľ, doplácame na efektivitu - našu slabšiu a súperovu, ktorá nás tvrdo trestá. To sa nám opakuje v posledných zápasoch. Po zmene strán sme spravili chyby, po ktorých skúsený Slovan navýšil svoje vedenie a my sme už len ťažko mohli pomýšľať na body. Výsledok vyzerá jednoznačne, čo nás mrzí, lebo náš výkon nebol zlý. Neostáva nám nič iné, než dnešok hodiť za hlavu. Potrebujeme sa sústrediť na dobré veci a ďalší zápas, ktorý je znova v piatok doma proti Ružomberku," zhodnotil meranie síl obranca James Ndjeungoue.