Trenčín nevyužil niekoľko šancí, tri body si odváža Slovan. DAC remizoval s Podbrezovou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Trenčín nevyužil niekoľko šancí, tri body si odváža Slovan. DAC remizoval s Podbrezovou
Aktualizované
Slovanistická radosť po strelení gólu.
Slovanistická radosť po strelení gólu.TASR
21. kolo najvyššej súťaže na Slovensku sa v nedeľu uzavrelo dvomi stretnutiami. V prvom z nich uspel favorit z Bratislavy, ktorý si poradil s Trenčínom. V zápase Podbrezovej a Dunajskej Stredy sme víťaza nevideli.

Trenčín - Slovan Bratislava 0:2 

O favoritovi stretnutia nebolo pochýb, hoci počas úvodných minút hrýzli Trenčania. Po štandardnej situácii z kopačky Gajdoša sa k zakončeniu dostal Kupusovič, ktorý sa snažil strieľať z voleja, jeho pokus ale svätyňu Borjana neohrozil. V 13. minúte sa hráčom AS podarilo dostať loptu do brány, na svedomí to mal opäť Kupusovič, nachádzal sa ale v postavení mimo hry.

Po polhodine hry sme videli pekný futbalový moment. Marcelli najskôr opečiatkoval brvno, následne mali veľkú šancu domáci, hlavičku Kupusoviča po centri Gonga však zneškodnil Milan Borjan. Ten istý hráč, ktorý na trávniku hýril aktivitou, vyskúšal pozornosť brankára hostí aj o desať minút neskôr. Hráči AS mali pred polčasovým hvizdom ďalšiu príležitosť, po spolupráci Gonga s Barišom musel byť opäť v pozore kanadský gólman.

Po zmene strán sa Bratislavčania ujali vedenia. Kozlovský fauloval v šestnástke Strelca a z bieleho bodu sa presadil Marko Tolič. O niekoľko minút neskôr sa snažil vyrovnať Gajdoš, no neúspešne. Domáci pokračovali v zahadzovaní šancí, čo hostia rutinérsky využili. Po chybe Kmeťa sa k lopte dostal Kucka, nezištne prihral Gersonovi Rodriguesovi, ktorý hrací predmet umiestnil do prázdnej brány. Slovan má pred druhou Žilinou v tabuľke náskok už 14 bodov.

Hodnotenie hráčov.
Hodnotenie hráčov.Flashscore

Podbrezová - Dunajská Streda 0:0

V úvode boli aktívnejší hostia, ale strelu Andzouanu k žrdi kryl Rehák. Potom prevzali iniciatívu domáci a najväčšiu šancu nevyužil po centri Baja hlavou Osei, tesne minul odkrytú bránu. Na začiatku druhého polčasu stredopoliar DAC-u Vitális iba tesne minul pravú žrď, podobne dopadol neskôr aj Dimun a na opačnej strane mal nepresnú mušku Kováčik a koncovky Galčíka boli zblokované. Aj preto poldruha tisíc divákov gól nevidelo.

Oba tímy si ešte nezabezpečili účasť v nadstavbovej časti o titul a situácia v boji o TOP 6 je aj naďalej otvorená.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore