Trnave stačil jediný gól, Spartak má na druhom mieste pred Žilinou štvorbodový náskok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Trnave stačil jediný gól, Spartak má na druhom mieste pred Žilinou štvorbodový náskok
Trnava potvrdila druhé miesto tabuľky.
Trnava potvrdila druhé miesto tabuľky.TASR
Futbalisti Spartaka Trnava vyhrali v nedeľnom zápase 3. kola nadstavby Niké ligy v skupine o titul proti Žiline a na druhom mieste tabuľky tak majú pred týmto súperom štvorbodový náskok.

Trnava - Žilina 1:0

Úvod priniesol náznaky šancí na oboch stranách, ale výraznejšie nezahrozil ani jeden tím. Ďuriš hlavičkoval v dobrej pozícii nad bránu Belka. Trnava sa dostala do vedenia tesne pred polhodinou hry. Daniel centroval z krídla, našiel Philipa Azanga a ten prekonal žilinského gólmana.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Presný zásah pôvodne neplatil, ale VAR ho nakoniec uznal. Hostia mierili prvý raz medzi tri žrde až v 39. minúte, pri prudkej strele Minárika si dal Takáč pozor. Šošoni v nadstavenom čase úvodného dejstva takmer vyrovnali, keď po dobrej práci Bileho presne strieľal Iľko, avšak výborným zákrokom sa prezentoval Takáč.

Po zmene strán sa na príležitosť čakalo až do 71. minúty. Ďatko síce presne našiel Nsonu, lenže ten vo vyloženej pozícii zlyhal. Trnava má po výhre na druhom mieste tabuľky Niké ligy už 48 bodov, čo je o štyri viac ako získala Žilina. Spartak vyhral tretí raz po sebe, hostia neuspeli druhýkrát v rade.

Viac ako 6500 divákov pred zápasom tlieskalo k 50. narodeninám Marekovi Ujlakymu aj bývalému rozhodcovi Miroslavovi Benkovi.

Aktuálna tabuľka prvej šestky.
Aktuálna tabuľka prvej šestky.Flashscore