Aston Villa je piata, víťazne Wolves. Leicester s Leedsom o záchranu nerozhodne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Aston Villa je piata, víťazne Wolves. Leicester s Leedsom o záchranu nerozhodne

Aston Villa je vďaka víťazstvu na piatej priečke neúplnej tabuľky Premier League
Aston Villa je vďaka víťazstvu na piatej priečke neúplnej tabuľky Premier LeagueProfimedia
Vlastný gól v úvode duelu a pokutový kop v nadstavenom čase znamenali pre Wolverhampton dôležité víťazstvo, ktoré ho odsunulo od pásma zostupu. V utorok si body podelili v ďalšom záchranárskom súboji Leeds s Leicesterom a Aston Villa doma zdolala Fulham.

Wolverhampton - Crystal Palace 2:0 (1:0)

Góly: 3. Andersen (vlastný), 90.+3 Neves (z 11 m)

Wolves ukončil sériu troch výhier a jednej remízy Crystal Palace pod vedením nového kormidelníka Roya Hodgsona po tom, čo prevzal mužstvo po Patrickovi Vieirovi minulý mesiac. Domáci vstúpili do stretnutia ideálne, keď už v tretej minúte si strelil vlastný gól Andersen. V nadstavenom čase predviedol chybu brankár Johnston, po ktorej premenil penaltu kapitán Ruben Neves. Vďaka víťazstvu sa Wolves odpútal od spodných troch priečok na deväť bodov a pripojili sa práve k Palace s 37 bodmi.

Štatistický pohľad na súboj
Štatistický pohľad na súbojFlashscore

Aston Villa - Fulham 1:0 (1:0)

Gól: 21. Mings

Slovenský reprezentačný brankár Marek Rodák presedel stretnutie na lavičke náhradníkov. Aston Villa má po 33 zápasoch 54 bodov. O jeden viac ako Tottenham a päť menej ako štvrtý Manchester United. Pre Fulham sa súboj nezačal ideálne už na predzápasovej rozcvičke, keď sa zranil Willian a nemohol hrať. Domáci dostali svojho súpera pod tlak už v úvodnej pätnásťminútovke, ale gól strelili v 21. minúte. Po rohovom kope sa hlavou presadil Mings

Štatistický pohľad na súboj
Štatistický pohľad na súbojFlashscore

Leeds United - Leicester City 1:1 (1:0)

Góly: 20. Sinisterra - 80. Vardy

Leicester bojuje, rovnako ako Leeds, o záchranu. Hostia poslali z lavičky na trávnik svojho veterána Vardyho a ten im desať minút pred koncom zariadil cenný bod. Domáci išli do vedenia v dvadstiatej minúte vďaka Sinisterrovi. Pred ním neuznali zásah Tielemansovi. V samom závere podržal "líšky" brankár Iversen viacerými výbornými zákrokmi. Blysol sa aj pri obrovskej šanci Bamforda. Výsledok prakticky situáciu v tabuľke nezmenil. Leicester zostáva na 17. mieste s 29 bodmi, o bod pred osemnástym Evertonom. Leeds má 30 bodov.

Štatistický pohľad na súboj
Štatistický pohľad na súbojFlashscore