Brilantná polovica sezóny, no strata úžasnej príležitosti. Emeryho mrzí utorkový skrat

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Brilantná polovica sezóny, no strata úžasnej príležitosti. Emeryho mrzí utorkový skrat

Zdalo sa, že Emery privedie v utorok Villu k ďalšiemu triumfu.
Zdalo sa, že Emery privedie v utorok Villu k ďalšiemu triumfu.Reuters
Manažér Aston Villy Unai Emery (52) povedal, že jeho tím stratil úžasnú príležitosť získať všetky tri body proti Manchestru United po tom, čo klub z Midlands v utorok v Premier League premrhal dvojgólový náskok.

Manchester United - Aston Villa 3:2

Aston Villa utrpela prvú porážku v posledných 11 zápasoch vo všetkých súťažiach, keď ju na Old Trafford zdolal šiesty Manchester United. Naopak, hostia, ktorí sú tretí po zisku 39 bodov z 19 zápasov, nevyužili šancu bodovo sa vyrovnať lídrovi ligy z Liverpoolu.

Skrat na pôde súpera znamená, že na čelo Premier League strácajú tri body. V prípade, že Arsenal vo štvrtok porazí West Ham, to budú body štyri.

"Je to prvá polovica sezóny a spôsob, akým sme ju zvládli, bol brilantný. Dnes sme však stratili úžasnú príležitosť získať ďalšie tri body po hodine hry," uviedol na utorkovej pozápasovej tlačovej konferencii Emery.

Španielsky manažér, ktorý za niečo viac ako rok od nahradenia anglického velikána Stevena Gerrarda premenil Villu, poznamenal, že jeho mužstvo chce rýchlo zabudnúť na neuspokojivý výsledok, keď v sobotu vo Villa Parku privíta nováčika z Burnley, ktoré je na 19. mieste.

"Hráči boli sklamaní, ale našu reakciu môžeme ukázať v sobotu proti Burnley - to je naša ďalšia výzva, ktorej musíme čeliť," pokračoval.

"Je veľmi dôležité, aby sme si udržali formu aj s podporou našich priaznivcov. Je dôležité zregenerovať mentalitu a fyzickú pripravenosť hráčov na sobotu. Po dnešnom výsledku to bude trochu ťažšie, ale vidíme veľa pozitív na to, aby sme boli optimistickí," uzavrel Emery.