Chelsea bola v ofenzíve opäť nulová. Lampard: S bučaním fanúšikov nemám problém

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chelsea bola v ofenzíve opäť nulová. Lampard: S bučaním fanúšikov nemám problém

Lampard znovu nemal dôvod na úsmev.
Lampard znovu nemal dôvod na úsmev.AFP
Frank Lampard (44) priznal, že nahnevaní fanúšikovia Chelsea majú plné právo bučať na jeho tím po tom, čo v stredu utrpel piatu porážku po sebe, keď prehral 0:2 s Brentfordom.

Vlastný gól Césara Azpilicuetu a neskorý víťazný zásah Bryana Mbeuma odsúdili Lamparda na ďalšiu demoralizujúcu porážku od nástupu miesto prepusteného Grahama Pottera.

Chelsea nedokázala skórovať v šiestich z posledných siedmich zápasov a v tabuľke Premier League jej patrí 11. miesto. Vo všetkých súťažiach nevyhrala od 11. marca, keď sa jej to podarilo v Leicestri, bez víťazstva je teda osem duelov. Šesť z týchto ôsmich stretnutí sa odohralo na Stamford Bridge a priaznivci Chelsea to po strete so západolondýnskym susedom Brentfordom dali hráčom pocítiť.

"Fanúšikovia sú znepokojení. Sú zvyknutí na 20 rokov úspechov a chcú ich viac. Nemám problém s tým, že bučia. Nejdem proti nim a nehovorím im, aby to nerobili," vravel domáci kouč.

Nedávna forma tímu Chelsea
Nedávna forma tímu ChelseaFlashscore

Bývalý tréner PSG či Tottenhamu Mauricio Pochettino je údajne blížko k tomu, aby sa stal manažérom "The Blues". Majiteľ klubu Todd Boehly je pri kormidle 11 mesiacov a vyhodil už Pottera i Tuchela, čím zanechal v tíme značný zmätok. Lampard, ktorý povedal, že k prípadnému vymenovaniu Argentínčana nemá čo dodať, je presvedčený, že jeho hráči sú oddaní aj napriek obvineniam fanúšikov z nedostatku pracovnej morálky.

V súvislosti s prvým umiestnením mimo prvej desiatky od roku 1996 dočasný kouč dodal: "Budem hráčov brániť, pretože sú to mladí chlapci, ktorí chcú dosiahnuť dobré výsledky. Je tu problém so sebadôverou? Áno. Je v tíme problém s rovnováhou? Možno. Neospravedlňujem ich, len podporujem. Musíme pokračovať v práci."

Najbližšie nečaká Angličanových zverencov žiadna ľahká skúška, keďže pocestujú na pôdu Arsenalu, ktorý prehral v šlágri proti Manchestru City.

Umiestnenie Chelsea v tabuľke Premier League
Umiestnenie Chelsea v tabuľke Premier LeagueFlashscore