Ďalší stopérsky škrt cez rozpočet pre Tottenham. Som sklamaný, priznáva Postecoglou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalší stopérsky škrt cez rozpočet pre Tottenham. Som sklamaný, priznáva Postecoglou

Postecoglou musí opäť riešiť starosti so zložením obrany.
Postecoglou musí opäť riešiť starosti so zložením obrany.Reuters
Argentínsky futbalista Cristian Romero (25) utrpel zranenie zadného stehenného svalu a Tottenhamu bude chýbať štyri až päť týždňov. V stredu to potvrdil tréner tímu Ange Postecoglou (58).

Romero sa zranil v priebehu sobotného ligového zápasu proti Evertonu (2:1) a počas týždňa absolvoval lekársku prehliadku. Dvadsaťpäťročný hráč sa pritom na ihrisko vrátil len pred dvadsiatimi dňami, predtým si v Premier League odpykával trojzápasový dištanc.

"Určite som sklamaný, že som oňho prišiel. Chýbal nám počas dištancu, len teraz sme ho dostali späť a veci sa ustálili. Opäť nám bude dosť dlho chýbať," uviedol Postecoglou.

Tottenham čaká na prelome rokov nabitý program.
Tottenham čaká na prelome rokov nabitý program.Flashscore

Päťdesiatosemročnému trénerovi pre zranenie chýba aj stredný obranca Micky van de Ven. "Uvidíme ho niekedy v januári. Nemyslím si, že proti Burnley, ale s Manchestrom United je to možné. Nepozerám sa na dátumy návratu, kým nevidím hráčov trénovať a on zatiaľ netrénoval," dodal Postecoglou podľa agentúry AFP.

Tottenham je na štvrtom mieste tabuľky a v prípade štvrtkového triumfu nad Brightonom sa dotiahne na tretiu Aston Villu.

Brighton - Tottenham (štvrtok, 20:30)