Danjuma mieri opäť do Premier League, pokúsi sa zlepšiť svoju reputáciu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Danjuma mieri opäť do Premier League, pokúsi sa zlepšiť svoju reputáciu

Danjuma sa vracia do Anglicka.
Danjuma sa vracia do Anglicka.Twitter @Everton
Everton podpísal zmluvu s Arnautom Danjumom (26) z Villarrealu, ktorý prišiel na hosťovanie bez možnosti opcie. Holandský krídelník si bude chcieť zlepšiť reputáciu po neúspešnom hosťovaní v Tottenhame.

Danjuma mal k "Toffees" namierené na zdravotnú prehliadku už začiatkom tohto roka, ale nakoniec si vybral Tottenham. Zasiahol len do 12 súťažných zápasov, dvakrát skóroval.

"Je skvelé pripojiť sa k Evertonu a som naozaj šťastný, že tu môžem byť. Bol záujem aj z iných klubov, ale Everton ma lákal kvôli fanúšikom, manažérovi a histórii klubu. Som rád, že to na druhýkrát vyšlo," vravel rodák z Lagosu.

"Viem, že som do klubu neprišiel v januári - bolo to preto, že v tom čase panovala neistota ohľadom manažéra. Myslím si však, že o to krajšie je, že som prišiel teraz. Som vďačný za to, že som v klube a už sa neviem dočkať, keď sa predstavím pred fanúšikmi," vysvetlil Danjuma.

Šesťnásobný holandský reprezentant, ktorý si prešiel aj Nijmegenom, Clubom Bruggy a Bournemouthom, odohral za Villarreal 51 duelov vo všetkých súťažiach s bilanciou 22 strelených gólov.

Ďalšie prestupy a špekulácie