De Gea je stále bez klubu. Odmietol lukratívne ponuky a uvažuje nad ukončením kariéry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

De Gea je stále bez klubu. Odmietol lukratívne ponuky a uvažuje nad ukončením kariéry

De Gea odchytal svoj posledný zápas za United vo finále FA Cupu proti Manchestru City.
De Gea odchytal svoj posledný zápas za United vo finále FA Cupu proti Manchestru City.Profimedia
Španielsky brankár David de Gea (32) po konci zmluvy s Manchestrom United ostáva naďalej bez klubovej príslušnosti. Britský The Guardian dokonca informuje, že rozmýšľa aj nad ukončením kariéry.

Podľa informácií tohto zdroja už odmietol viacero lukratívnych ponúk hlavne zo Saudskej Arábie a čaká na možnosť v dobrom klube, ktorý má šancu bojovať o trofeje, kde by mu tréner veril a počítal s ním na pozíciu jasnej jednotky. Peniaze nie sú pre de Geu primárnou motiváciou. Španiel sa udržiava v kondícii, aby bol pripravený v prípade dohody okamžite nastúpiť do hry.

Bývalá jednotka "Red Devils" má byť stále rozčarovaná, ako sa jeho pôsobenie v tomto klube skončilo. The Sun zas píše, že aj jeho bývalí spoluhráči nesúhlasia s ťahom vymeniť ho za Onanu, ktorý stál takmer 50 miliónov eur, ale po príchode z Interu nepodáva ideálne výkony. Odchovanec Atlética Madrid bol medzi spoluhráčmi populárny a ešte v minulej sezóne získal Zlatú rukavicu v Premier League za najviac čistých kont.

De Gea nastupoval za Manchester United dvanásť rokov, počas ktorých vyhral Premier League, FA Cup, Community Shield aj Európsku ligu. Päťkrát bol členom najlepšej zostavy sezóny v PL a spomínanú Zlatú rukavicu vyhral dva razy. Štyrikrát sa stal najlepším hráčom sezóny v tíme z Old Trafford.