Dúbravkov Newcastle sa posilnil v ofenzíve, využil výpredaj Leicestru

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dúbravkov Newcastle sa posilnil v ofenzíve, využil výpredaj Leicestru

Harvey Barnes je najnovšou posilou Newcastlu.
Harvey Barnes je najnovšou posilou Newcastlu.Twitter @NUFC
Vedeniu Newcastle United sa podarilo skompletizovať dlho očakávaný prestup Harveyho Barnesa (25). Anglický stredopoliar prichádza do štvrtého tímu minulej sezóny Premier League z Leicestru za 38 miliónov libier (približne 44 miliónov eur). V klube podpísal päťročný kontrakt.

Barnes debutoval za Leicester v sezóne 2016/17 a po niekoľkých hosťovaniach sa stal oporou, o čom svedčí 187 odohraných súťažných zápasov s bilanciou 45 gólov a 32 asistencií.

"Newcastle je úžasný klub a pre mňa je to obrovská šanca pripojiť sa k úspešnému tímu, ktorý hrá vzrušujúci futbal. Som nadšený, že tu môžem byť," povedal Barnes po podpise päťročnej zmluvy.

"Prísť do takého tímu je snom každého ofenzívneho hráča - hrá sa vo vysokom tempe, je to fyzicky náročné, ale vidíte odmenu v podobe šancí a strelených gólov. Myslím si, že tento štýl mi bude vyhovovať," pochvaľuje si odchovanec Leicestru.

Newcastle tak získal druhý veľký letný podpis po Sandrovi Tonalim, ktorý prišiel z AC Miláno, zatiaľ čo reprezentačný gólman Slovenska Martin Dúbravka si môže zvykať na nového spoluhráča.

Ďalšie prestupy a špekulácie