Flashscore zostava 24. kola Premier League: Dominujú hviezdy Arsenalu a Manchestru United

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Flashscore zostava 24. kola Premier League: Dominujú hviezdy Arsenalu a Manchestru United
Declan Rice sa stal najlepším hráčom 24. kola Premier League podľa Flashscore Správ.
Declan Rice sa stal najlepším hráčom 24. kola Premier League podľa Flashscore Správ.Flashscore/Profimedia
Počas víkendu padalo v Premier League opäť veľa gólov, pričom niektoré tímy na seba výrazne upozornili. Flashscore Správy si pripravili najlepšiu jedenástku uplynulého 24. kola.
Ideálna zostava 24. kola Premier League.
Ideálna zostava 24. kola Premier League.Flashscore

Brankár

André Onana (Manchester United) 8,8

Onana sa viac ako len podieľal na cennom víťazstve Manchestru United nad Aston Villou. Kamerunčan síce nezaznamenal čisté konto, ale jeho osem zákrokov bolo kľúčových pre "červených diablov", ktorí zdolali svojho súpera v boji o Ligu majstrov.

Obrancovia

Diogo Dalot (Manchester United) 8,6

Onanov spoluhráč Diogo Dalot mal vo Villa Parku tiež plné ruky práce, ale v defenzíve sa mu darilo. Portugalčan sa postaral aj o perfektnú prihrávku na víťazný gól Scotta McTominaya, keďže loptu poslal priamo na hlavu Škóta.

Harry Maguire (Manchester United) 8,4

Ďalší hráč United, ktorý kvalitným výkonom pomohol k obratu na pôde Aston Villy. Anglický stredný obranca sa postaral o päť odvrátení, tri zákroky a ovládol všetkých sedem vzdušných súbojov, ale hlavne vyhral aj súboj po rohovom kope, z ktorého Rasmus Højlund otvoril skóre.

Antonee Robinson (Fulham) 8,4

Robinson pokračuje vo svojej pomerne výraznej sezóne a predviedol ďalší solídny výkon, keď Fulham zdolal Bournemouth 3:1. Americký ľavý obranca predviedol proti "Cherries" kvalitný výkon. Postaral sa o päť defenzívnych zákrokov a vyhral všetky tri súboje.

Stredopoliari

Declan Rice (Arsenal) 9,5

Bol hviezdou zápasu proti bývalému zamestnávateľovi West Hamu, keď potiahol Arsenal k demolácii 6:0 na London Stadium. Bývalý hráč "Hammers" prihral na góly Salibu a Gabriela, potom svoj hviezdny výkon zavŕšil krásnym pokusom z diaľky, ktorým nedal Areolovi žiadnu šancu. Riceov výkon bol taký dobrý, že dokonca viedol k potlesku časti domáceho publika.

Vini Souza (Sheffield United) 8,5

Pozitíva sú pre Sheffield United v tejto sezóne vzácnosťou, ale ich výhra 3:1 nad Lutonom, ktorý takisto bojuje o záchranu, im situáciu trochu rozjasnila. Brazílsky stredopoliar Vini Souza bol kľúčovým mužom pri výhre "Blades". V druhom polčase poslal raketu do siete a zabezpečil, že body putovali do Yorkshire.

Bruno Guimaraes (Newcastle) 8,4

Strelil dva góly a Newcastle vyhral nad Nottinghamom. Prvý presný zásah 26-ročného futbalistu bol krásnym zakončením vonkajšou stranou nohy, následne v druhom polčase vsietil víťazný gól, takže tri body si pripísali "Magpies".

Martin Ødegaard (Arsenal) 9,2

Podobne ako Rice, aj Ødegaard si užil produktívne popoludnie vo východnom Londýne, keďže aj on si pripísal dve asistencie. Nórsky reprezentant vytvoril neuveriteľných sedem šancí a úspešne zrealizoval 109 zo 115 prihrávok, pričom dirigoval hru Arsenalu zo stredu poľa.

Bruno Fernandes (Manchester United) 8,3

Bruno Fernandes pri víťazstve United nad Aston Villou vytvoril osem šancí, ale nepodarilo sa mu priamo prispieť ani k jednému gólu. Portugalčan však vybojoval rohový kop, po ktorom Maguire posunul loptu na skórujúceho Højlunda.

Conor Gallagher (Chelsea) 8,9

Ďalším hráčom, ktorý zapôsobil proti svojmu bývalému klubu, bol Conor Gallagher. Ten potiahol Chelsea, ktorá porazila Crystal Palace 3:1. Bývalý hráč Palace sa v Selhurst Parku postaral o vyrovnanie na 1:1, keďže sa mu podarilo skvelo trafiť do rohu svätyne a potom v závere zápasu rozhodol o troch bodoch.

Útočník

Bukayo Saka (Arsenal) 9,4

V zápase s West Hamom to bol deň míľnikov pre Bukaya Saku, pretože dosiahol svoj 50. gól v drese Arsenalu a celkovo prispel na stý presný zásah. Jeho prvý gól prišiel z pokutového kopu po tom, čo ho Areola zrazil a potom pridal druhý prudkou strelou, ktorá išla na bližšiu žrď.