Flashscore zostava 28. kola Premier League: Žiaril Son. Skvelý Palmer, životný duel Whitea

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Flashscore zostava 28. kola Premier League: Žiaril Son. Skvelý Palmer, životný duel Whitea
Son bol najlepšie hodnoteným hráčom 28. kola.
Son bol najlepšie hodnoteným hráčom 28. kola.AFP/Flashscore
Veľký futbalový víkend v Premier League je za nami a Flashscore Správy tradične prinášajú najlepšiu zostavu tentoraz 28. kola. Do konca prebiehajúceho ročníka zostáva posledných desať kôl.
Ideálna zostava 28. kola Premier League podľa Flashscore.
Ideálna zostava 28. kola Premier League podľa Flashscore.Flashscore

Brankár

Ivo Grbič (Sheffield United) 8,6

Brankár Sheffieldu zaznamenal deväť zákrokov, jeho tím remizoval 2:2 v Bournemouthe. Chorvátsky gólman nastúpil od januárového príchodu z Atlética do štvrtého stretnutia v Premier League a predviedol zatiaľ svoj najlepší výkon.

Obrancovia

Ben White (Arsenal) 8,3

Dvomi asistenciami sa podieľal na oboch góloch Arsenalu, ktorý zdolal Brentford 2:1 a dostal sa na čelo tabuľky Premier League. Presnými prihrávkami našiel RiceaHavertza, pričom z tohto pohľadu zažil svoj najlepší duel v kariére.

Jack Robinson (Sheffield United) 8,3

Robinson strelil prvý gól v Premier League vo svojej kariére a prispel k remíze proti Bournemouthu. Výborne bránil, keď sa postaral o osem vyhraných súbojov, šesť ziskov lopty a dva bloky.

Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton) 8,2

Alžírsky obranca sa výrazne zaslúžil o to, že Wolves vyhrali na Molineux nad Fulhamom 2:1. Ait-Nouri vytvoril jednu šancu a vyhral šesť súbojov na zemi, pričom otvoril skóre duelu, keď sa dostal do pokutového územia, kde sa presadil po presnom centri.

Stredopoliari

Bruno Fernandes (Manchester United) 8,8

Portugalčan premenil prvý z dvoch nariadených pokutových kopov a vytvoril päť šancí pre svojich spoluhráčov. Fernandes bol správnym kapitánom na ihrisku. Aj preto Manchester United zvíťazil 2:0 nad trápiacim sa Evertonom.

Ryan Christie (Bournemouth) 8,9

Škótsky stredopoliar odohral proti Sheffieldu United solídny zápas a pomohol Bournemouthu k víťazstvu. Christieho rohový kop v druhom polčase poslal hlavou do siete Ouattara. Okrem asistencie vytvoril päť šancí pre svojich spoluhráčov.

Declan Rice (Arsenal) 8,1

Rice pokračuje v produktívnej sezóne, skóroval v posledných dvoch ligových stretoch a aj vďaka nemu Arsenal zdolal Brentford. Bývalý hráč West Hamu okrem iného vyhral osem súbojov.

Lucas Paqueta (West Ham) 8,5

Lucas Paqueta predviedol svoj najlepší výkon od návratu po zranení a pomohol West Hamu k domácej remíze 2:2 s Burnley. Brazílčan sa presadil krátko po polčasovej prestávke. Vytvoril jednu šancu, vyhral až 13 súbojov a trikrát vybojoval loptu sklzom.

Útočníci

Cole Palmer (Chelsea) 8,5

Palmer naďalej žiari v drese Chelsea. V pondelok pomohol svojim zásahom a asistenciou k víťazstvu The Blues nad Newcastlom 3:2. Dvadsaťjedenročný futbalista bol už pri devätnástich góloch v Premier League svojho mužstva (11+8), pričom v zápase vytvoril aj tri šance a trikrát úspešne vybojoval loptu sklzom.

Son Heung-min (Tottenham) 9,3

Son zaznamenal najvyššie hodnotenie týždňa po tom, čo sa podieľal na troch zo štyroch gólov Tottenhamu pri výhre s Aston Villou 4:0. Kapitán Spurs asistoval pri druhopolčasových zásahoch JohnsonaWernera, dôrazným zakončením sa presadil aj on. Son vo Villa Parku vytvoril okrem toho dve ďalšie šance.

Dango Ouattara (Bournemouth) 8,5

Ouattara sa postaral o oživenie Bournemouthu proti Sheffieldu United, keďže prišiel z lavičky a aj skóroval. Jeho hlavička z rohového kopu prekonala brankára pri bližšej žrdi a v nadstavenom čase našiel Unala, ktorý strelil vyrovnávajúci zásah.