Fulham lovil v Leicesteri. Do defenzívy získal za takmer 18 miliónov belgického obrancu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Fulham lovil v Leicesteri. Do defenzívy získal za takmer 18 miliónov belgického obrancu

Castagne smeruje do Londýna. Bude pôsobiť vo Fulhame.
Castagne smeruje do Londýna. Bude pôsobiť vo Fulhame.Reuters
Účastník anglickej Premier League sa dohodol na štvorročnej zmluve s opciou na ďalší rok s belgickým obrancom Timothym Castagnom (27) z Leicestru City. V utorok informoval fanúšikov samotný klub.

Pravý obranca, ktorý má na konte 33 reprezentačných štartov, podľa dostupných informácií prestúpil z mužstva hrajúce Championship za zhruba 17,5 milióna eur. V novom pôsobisku bude nosiť dres s číslom 21.

Castagne odštartoval svoju kariéru v belgickej Pro League v Genku, odkiaľ v roku 2017 prestúpil do Atalanty. Za Leicester nastupoval od 2020. O rok neskôr pomohol k triumfu v FA Cupe.

"Bolo to dlhé prestupové obdobie, ale konečne som tu a som šťastný, že tu môžem byť," uviedol Castagne, ktorý v Leicestri v 112 zápasoch strelil päť gólov a pridal osem asistencií.

"Je to veľká úľava. Rozprával som sa s manažérom (Marcom Silvom) a už sa neviem dočkať, keď začnem trénovať a hrať," doplnil Belgičan.

Fulham v utorok hostí Tottenham Hotspur v druhom kole Ligového pohára a v sobotu ho čaká ligový výlet na pôdu lídra z Manchestru City.