Garnacho predĺžil kontrakt s United. Na MS U20 ho ten Hag neuvoľní

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Garnacho predĺžil kontrakt s United. Na MS U20 ho ten Hag neuvoľní

Garnacho sa s United dohodol na novej zmluve.
Garnacho sa s United dohodol na novej zmluve.Reuters
Manchester United neuvoľní Alejandra Garnacha (18) na majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov, povedal manažér Erik ten Hag (53). Zdôraznil, že klub bojuje o umiestnenie v TOP 4 anglickej Premier League a o druhú trofej, keďže ho čaká finále FA Cupu so City.

Nový kontrakt

Garnacho, ktorý bol minulý mesiac pripravený na svoj debut v seniorskej reprezentácii Argentíny po hviezdnom období, v ktorom zaznamenal štyri góly a štyri asistencie vo všetkých súťažiach, prišiel o túto šancu po tom, ako si zranil členok.

V týždni Manchester United oznámil, že so svojou vychádzajúcou hviezdou predĺžil kontrakt do roku 2028. "Začal som pracovať na dosiahnutí ďalších cieľov a ambícií. Manažér a jeho trénerský štáb mi pomohli zlepšiť sa vo všetkých smeroch a s ich podporou sa každým dňom rozvíjam, aby som pomohol tímu k úspechu. Vychutnávam si budúcnosť a neviem sa dočkať, ako si s klubom vytvorím ďalšie špeciálne spomienky pred našimi úžasnými fanúšikmi," neskrýval po podpise zmluvy nadšenie osemnásťročný mladík.

Na majstrovstvách sveta sa nepredstaví

Argentíne sa pôvodne nepodarilo kvalifikovať na majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov, no pred pár týždňami nahradila Indonéziu v úlohe hostiteľa a zároveň získala miesto na turnaji, ktorý je na programe od 20. mája do 11. júna. Finále FA Cupu sa uskutoční 3. júna.

"Neuvoľníme ho," povedal ten Hag novinárom. "Vráti sa do tréningu s tímom, čiastočného a potom musíme zistiť, kedy sa bude môcť vrátiť úplne, aby nám pomohol v záverečných dueloch."